Overzicht productnieuws

Het beste onder de Hollandse zon heet ELSUN

De aanschaf van zonnepanelen en toebehoren is een flinke investering die over een periode van meerdere jaren terugverdiend moet worden.

Voor elke woning de ideale warmtepomp

De markt voor warmtepompen groeit spectaculair. Logisch, want alles komt nu samen; een kabinet dat snel van de aardgas gestookte cv-ketel af wil, een forse ISDE subsidie op warmtepompen, een sterk stijgende gasprijs en een lage spaarrente.

Bezoek de Warmtepomp Roadshow!

Wil jij je kennis over warmtepompen vergroten? Ben je benieuwd welk type warmtepomp het best aansluit bij jouw project? Zoek je meer informatie over wetten en subsidies op het gebied van duurzaamheid?

BIPV zonnepanelen voor atrium Hotel Jakarta

Begin juni opende Hotel Jakarta Amsterdam haar deuren. Het duurzaamste hotel van Amsterdam, eigendom van WestCord Hotels is ontworpen door SeARCH architecten.

Zonnepanelen onder de parasol?

Kunnen wij én onze zonnepanelen binnenkort dan eindelijk even op adem komen, met het einde van de hitte? Ook onze zonnepanelen presteren namelijk beter in een matig zonnig klimaat, dan in hittegolven.

 

Is er nog ruimte voor de cv-ketel na 2021?

Aanleiding voor deze vraag is het Manifest dat onlangs - 29 maart 2018 - overhandigd is aan de 2e Kamer. De visie van ATAG Verwarming op de verduurzaming van de Nederlandse woningen.

 

LG Electronics breidt de product- en prestatiegarantie van de MonoX Plus- en NeON 2-zonnepanelen verder uit

Hiermee maakt LG het voor consumenten nog aantrekkelijker om zonnepanelen aan te schaffen en benadrukt het bedrijf de hoge kwaliteit die het levert als wereldwijd gerespecteerde fabrikant van hoogwaardige producten. 

Vernieuwde buitenmodules Ecodan warmtepomp zetten de standaard

De vernieuwde buitenunits onderscheiden zich door hun stille werking, compacte uitvoering en verder verbeterde prestaties.

BUVA komt met tweede revolutionaire warmtepomp op de markt

“Wij zien de wereld om ons heen in rap tempo veranderen” geeft Schouten aan. “Om te voldoen aan de Energieagenda van 2016 om in 2050 Nederland volledig aardgas vrij te krijgen, moeten we nu de woningbouw gaan voorbereiden.

De NIBE hybride warmtepomp – onmisbaar voor een succesvolle energietransitie

De NIBE hybride warmtepomp wordt geleverd in diverse pakketten, waardoor voor elke situatie een passende installatie kan worden samengesteld.