Perfecte akoestiek dankzij het Derako® Eco Silent Panel

Breng akoestiek naar een hoger niveau

Stelt u zich voor: een ruimte waarin geluid niet simpelweg ronddwaalt, maar zachtjes wordt opgenomen door de omgeving. Dat is cruciaal voor het scheppen van een sfeer waarin mensen zich op hun gemak voelen. Of het nu een levendige openbare ruimte of een knusse ontmoetingsplek is, goede akoestiek verbetert welzijn, productiviteit, concentratie, leerprestaties en communicatie, waardoor het verschil wordt gemaakt tussen aanwezig zijn en echt genieten.

Rust en comfort

Bij Hunter Douglas Architectural begrijpen wij dit als geen ander. Daarom introduceren wij met trots onze nieuwste innovatie: het Derako® Eco Silent Panel. Dit akoestische paneel is speciaal ontworpen om de akoestiek in uw ruimte naar een hoger niveau te tillen. Met de integratie van het Eco Silent Panel in onze duurzame, massief houten Derako®  Grill plafonds, transformeren wij uw ruimte niet alleen tot een visueel pareltje, maar creëren wij tevens een optimale omgeving voor een gezonder leef- en werkklimaat.

Zorgeloos

Ontzorgen is onze prioriteit. Onze panelen worden nauwkeurig afgestemd op uw Derako® Grill project, met afmetingen die perfect aansluiten bij het draagsysteem. Dit garandeert niet alleen een naadloze integratie, maar ook een snelle montage zonder verspilling dankzij het minimaliseren van snijverlies.

Duurzaam

Ons Eco Silent Panel is 100% recyclebaar en gemaakt van hoogwaardige polyesterwol, waarvan 60% afkomstig is van gerecyclede PET-flessen. Dit zorgt voor effectieve geluidsdemping en bevordert milieuvriendelijkere productie. Bovendien minimaliseert het risico op allergische reacties of huidirritatie daar polyesterwol geen schadelijke chemicaliën bevat. Met onze Derako® Eco Silent Panels geniet u van verbeterde akoestiek en gemoedsrust, wetende dat uw ruimte comfortabel en ecologisch verantwoord is.

Voordelen Derako® Eco Silent Panel
  • Akoestisch sterk geluiddempend materiaal.
  • Het aantal panelen wordt exact afgestemd op uw Grill project.
  • Afmetingen sluiten aan bij de maat van het Derako Grill draagsysteem.
  • Snelle montage en geen snijverlies. 
  • Kan direct worden geplaatst en is eenvoudig op maat te snijden.
  • Duurzaam product.
  • Brandvertragend, brandklasse B-s1,d0.
Meer informatie

Derako® is het merk voor alle houtoplossingen van Hunter Douglas Architectural. Wilt u meer weten over het akoestische en duurzame Eco Silent Panel? Neem dan contact met ons op via telefoon 0224 59 23 40 of per e-mail info@derako.com.

Folder Eco Silent Panel... 

Akoestiek... 

« Nieuws overzicht