Colorcoat® SDP 50 beschikbaar in diverse populaire kleuren

Het voorgelakte staal Colorcoat SDP 50 is o.a. het duurzame alternatief voor PVDF

Sinds enige tijd biedt SAB-profiel Colorcoat® SDP 50 aan in verschillende populaire kleuren. Het voorgelakte staal Colorcoat SDP 50 is onder andere het duurzame alternatief voor PVDF en uitstekend geschikt voor zowel dak als gevel. Tevens hebben we een nieuwe brochure ‘SAB Kleuroverzicht Colorcoat’ ontwikkeld, waarin ook gelijk de mogelijkheden van Colorcoat SDP 50 meegenomen zijn.

Colorcoat SDP 50

Voor wie nog niet (zo) bekend is met Colorcoat SDP 50. Het is esthetisch, duurzaam en corrosieresistent voorgelakt staal met een lange gegarandeerde levensduur. Het is het perfecte materiaal voor sandwichpanelen en (design)profielen voor gevels en daken van hoogwaardige architectonische projecten.  

Colorcoat SDP 50 is voorzien van een organische coating met een laagdikte van 50 μm. De belangrijkste voordelen zijn de goede duurzaamheid en krasvastheid. Toe te passen in situaties waarin standaard 25 μm systemen onvoldoende presteren, maar ook voor alle esthetische toepassingen is het een prima keuze. Mede vanwege de uitstekende niet afbouwende garantie tot 25 jaar, afhankelijk van locatie, klimaat en de toepassing, ook bij toepassing onder PV panelen. Voor een volledig beeld van Colorcoat SDP 50 kun je de brochure downloaden: TSN-Colorcoat-SDP-50-Brochure-NL-def.pdf of lees meer op de product pagina op de SAB website

Colorcoat SDP 50 is standaard verkrijgbaar in vele uni kleuren en diverse metallics. SAB heeft een grote selectie standaard op voorraad in verschillende dikten. Zie daarvoor de product pagina of check het nieuwe SAB Kleuroverzicht Colorcoat. 

Nieuw SAB Kleuroverzicht Colorcoat 

De nieuwe kleurbrochure geeft een overzicht van de diverse mogelijkheden, toepassingsadviezen en (standaard) kleuren en dikten voor de diverse Colorcoat producten bij SAB. Alle coatingen en kleuren staan bij elkaar in een handig overzicht, waarbij de kleurstalen de vorm hebben van het SAB-logo.

Met deze brochure heb je direct een compleet overzicht van de standaard kleuren en dikten per Colorcoat product bij SAB. SAB producten zoals sandwichpanelen, profielplaten, design profielen, binnendozen en zetwerk kunnen uitgevoerd worden in een Colorcoat product en kleur naar keuze. Zo kun je eindeloos variëren en geef je elk gebouw een geheel eigen karakter.  

Download direct de SAB kleurkaart SAB-Colorcoat-Kleuroverzicht-NL-2024.pdf, maar je kunt ook een gedrukt exemplaar aanvragen via info@sabprofiel.nl of via het contactformulier op de SAB-website. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie