Overzicht productnieuws

Soundblox voor de optimale ruimte-akoestiek!

Soundblox akoestische betonblokken vormen een uitstekende, innovatieve en betaalbare oplossing voor het vraagstuk van akoestische klimaatbeheersing binnen een ruimte.

IDIS breidt DirectCX assortiment uit

IDIS DirectCX, de meest geavanceerde analoge HD over COAX-oplossing in de industrie, is gebaseerd op High-Definition Transfer Video Interface (HD-TVI) -technologie.

 

Metroreiziger gaat zonsondergang tegemoet

Het spoorlijntracé tussen Hoek van Holland en Schiedam - beter bekend als de Hoekse Lijn - is vernieuwd, uitgebreid en omgebouwd tot een metrolijn.

Optimaal beveiligd met integraal toegangscontrolesysteem

Logistiek dienstverlener Lineage Logistics, voorheen Partner Logistics, heeft zes grootschalige diepvriesmagazijnen in Europa en verzorgt het volledige logistieke proces voor haar klanten.

Nieuwe responsieve website voor Deceuninck

Als marktleider in profielen voor duurzame bouwtoepassingen investeert Deceuninck niet alleen in de ontwikkeling van nieuwe producten. Ook op gebied van communicatie blijft Deceuninck zich vernieuwen en verbeteren.

Eurovent label voor Easyflex luchtkanalen Renson

De kunststof Easyflex luchtkanalen van Renson kregen recent het ‘Eurovent’ label toegekend.

Nieuwe P31+ kabelgoot kent alleen maar PLUSpunten

In 2010 introduceerde Legrand Nederland de Van Geel P31 kabelgoot. Legrand blijft als specialist binnen kabeldraagsystemen niet stilstaan en continu op zoek naar ontwikkelingen om systemen nog montagevriendelijker te maken.

EFAFLEX snelloopdeuren – van spiraal tot Up-Side-Down

Energiebesparend, hoger rendement en optimale snelheid: dit zijn de unieke eigenschappen van de Serie S Spiraal- & Turbodeuren van EFAFLEX. Snelloopdeuren van EFAFLEX bereiken topsnelheden tot ruim 4,0 m/s.

Circuit Zandvoort kiest voor IDIS VMS

In mei 2020 komt de Formule 1 Grand Prix na 35 jaar weer officieel terug naar Circuit Zandvoort in Nederland!