Overzicht productnieuws

Stijging horrenverkoop door vroege komst muggen

Door de berichtgeving over de muggen in ons land, nemen consumenten meer voorzorgsmaatregelen door het tijdig aanschaffen van een hor.

Topline Houtfineer wand- en plafondpanelen van Hunter Douglas; natuurlijk design en akoestisch comfort

De houtfineer wand- en plafondsystemen van Hunter Douglas zijn een ideale akoestische oplossing, met een natuurlijke uitstraling. De flexibiliteit van de productrange zorgt voor volledige ontwerpvrijheid. 

  • Houten plafonds

Automatisch dimmen van daglicht optioneel voor Solatube

Er zijn echter situaties waarin het wenselijk kan zijn om een daglichtsysteem geheel of gedeeltelijk te verduisteren, zoals in de slaapkamer, in een vergaderruimte of bij het creëren van een bepaalde sfeer in een ruimte.

  • Daglichtbuizen

Nieuwbouw van 48 woningen in Koolhoven Buiten

In Dongehof heeft Triborgh Gebiedsontwikkeling in samenwerking met Hilberink Bosch Architecten reeds 12 twee-onder-een-kapwoningen, 28 rij- en hoekwoningen en 8 bungalows ontwikkeld en gerealiseerd.

  • Dorpels buiten

4 liften vervangen Woonstad Rotterdam

Wat is de reden om zo’n project op te starten? Wie zijn erbij betrokken? Hoe wordt het aangepakt en wat is het resultaat? Deze vragen vormen de basis voor een serie artikelen onder de naam ‘Op de schop’ over liftprojecten.

  • Hydraulische liften

Heras plaatst perronhekwerk op station Den Helder

Op het station in Den Helder heeft Heras een speciaal perronhekwerk geplaatst. Het hekwerk is een speciale variant van het spijlenhekwerk Heracles.

  • Hekwerken

Kingspan introduceert slim Dri-Design gevelsysteem

Dat is verleden tijd met Dri-Design, dat vandaag, na een succesvolle lancering in Amerika, door Kingspan op de Europese markt wordt gebracht. De esthetische vrijheid en duurzaam gebruik maken het gevelbekledingssysteem geliefd bij architecten.

Etex Building Performance Persdag 2017

Als toonaangevende innovator in de bouwsector en lichtgewicht constructie, organiseert Etex Building Performance (Siniat en Promat) op 20 juni een persdag, waarop u kan ontdekken dat wij méér zijn dan een gipsplatenfabrikant.

  • Gipskartonplaten

Entreematten voor buiten: fraai, duurzaam en kosten besparend

Al het groen, grind en straatwerk leiden echter tot een groter vuilaanbod. Het gevolg zijn hoge schoonmaakkosten, mogelijke verkleuringen van vloerbedekkingen en het vergroot de kans op uitglijden.

  • Entreematten en entreetapijten

Bolidt start project AREA78 met bouw Experience & Innovation Center

Het project ‘AREA78’ in Hendrik-Ido-Ambacht is officieel van start gegaan.

  • Zwevende vloeren