Overzicht productnieuws

Dekvloeren

Normaliter werken we een constructievloer af met een dekvloer. Hiermee vlakken we oneffenheden van het ruwe betonoppervlak uit, zodat we op een egale strakke ondergrond de vloerafwerking kunnen aanbrengen.

Het Renovatie Daklicht van Vlakkelichtkoepel.nl

Het Renovatie Daklicht bestaat uit een stijlvol antraciet geanodiseerd aluminium frame en een HR++ of Triple veiligheidsruit. Het wordt toegepast ter vervanging van een bestaande kunststof dakkoepel of voor montage op een bouwkundige opstand.

Warmtepompen marktgids 2020

In deze gids staan alle belangrijke marktpartijen die actief zijn met betrekking tot warmtepompen in de woningbouw en utiliteit. De Marktgids bevat ook artikelen over de meest actuele trends qua markt, techniek en personeel in relatie tot warmtepo

Welke installatieheld ben jij?

Tijdens onze VSK-deelname willen we graag de helden van de installatiebranche in het zonnetje zetten. Niet zomaar helden, maar dé helden van de installatiebranche.

Na-isoleren van vloeren

We krijgen er allemaal mee te maken, met de energietransitie. Het bestaande woningbestand krijgt in veel gevallen een warmer jasje voor gevel en dak. We kunnen het ons niet meer permiteren om op het terrrein van isolatie kansen te laten liggen.

Wilo-CronoBloc-BL uitgebreid voor nieuwe uitdagingen

Innovatieve ontwikkelingen hebben gezorgd voor lage kosten, een vereenvoudigde installatie en geoptimaliseerd onderhoud.   

 

Contrasterende plafonds Hunter Douglas trekken je aandacht

Op de 29e verdieping van de Maastoren, het hoogste gebouw in de Benelux, zijn twee schitterende plafonds van Hunter Douglas Architectural geïnstalleerd die resoneren met het industriële erfgoed van Rotterdam.

 

Subsidies voor energiebesparende maatregelen

Omdat de overheid er veel belang aan hecht dat we met zijn allen verduurzamen en meegaan in de energietransitie, zijn er veel mogelijkheden om subsidies aan te vragen of om 'groene' leningen af te sluiten tegen gunstige rentetarieven.

Jaga Briza 22: in elk seizoen een comfortabel binnenklimaat

De nieuwe Briza 22 van Jaga verwarmt in de winter en zorgt voor verkoeling in de zomer.

Elegant strak design, superieure thermische isolatie én veel combinatiemogelijkheden met nieuwe kozijnen

Deceuninck, toonaangevend producent van kunststof en aluminium profielen voor kozijnen en deuren, pakt in 2020 uit met een baanbrekend concept.