Overzicht productnieuws

Kupan sanitaire wanden

Kupan heeft ruime keuze in wanden voor sanitaire ruimtes. Deze worden door Kupan zelf gemaakt uit HPL. Een degelijk, duurzaam en stootvast materiaal dat tegen intensief gebruik en veelvuldig schoonmaken kan.

Gezonde gebouwen door optimale akoestiek

Bij een gezond gebouw hoort een gezond binnenklimaat. Het akoestisch comfort van een ruimte is onlosmakelijk verbonden met een gezond binnenklimaat.

 

@wood: meer dan akoestiek alleen

@wood, de nieuwe cementgebonden houtvezelplaat van Astrimex wordt gemaakt op basis van FSC® gecertificeerd naaldhout en wit Portland cement, verlijmd tot een stevige, vormvaste en makkelijk te verwerken plaat, vrij van schadelijke bindm

Veilig naar buiten in deze donkere dagen

De wintertijd is ingegaan, het wordt weer eerder donker als uw klanten huiswaarts keren ’s avonds. Zodra zij hun bedrijfspand verlaten, kunnen ze tegen diverse obstakels en andere gevaren aanlopen.

Een deur is maar gewoon een deur, tot je last hebt van geluid

Geluidwerende deuren zijn van cruciaal belang voor comfort en concentratie en voorkomen veel stress. Geluid is een complexe materie en wordt vaak onduidelijk omschreven in bestekken. Er is veel verwarring over begrippen en geluidswaarden.

Met BASWA Phon klinkt uw huis even goed als het oogt

Onze woning is voor de meesten onder ons een plek om tot rust te komen en te genieten, ver weg van de dagdagelijkse drukte. Een toevluchtsoord waar het prettig toeven is.

Multiwal levert de ultieme geluidsisolatie in paneelwanden

Uw ruimte flexibel indelen? Gebruik dan bij voorkeur paneelwanden die makkelijk, snel en mooi zijn. Maar wat als flexibele wanden ook goed geïsoleerd moeten zijn? Dan bent u bij Multiwal aan het juiste adres.

Looking Good! Zehnder kleurt het najaar

Zehnder handdoekradiatoren zijn in allerlei verschillende modellen, maten en kleuren te vinden. Of het nu gaat om een luxe of eenvoudigere badkamer, groot of klein budget, elektrisch of juist niet.

Vergroot je kennis met IDIS e-learning

IDIS heeft een online cursus opgesteld waarin alle facetten van de IDIS Totaaloplossing aan bod komen.

Let extra op jouw veiligheid bij het plaatsen van zonnepanelen!

Een plat dak uitrusten met zonnepanelen? Zeker doen, maar denk ook aan de veiligheid. Bij het ontwerp, nog voor de plaatsing, moet je al nadenken over het juiste veiligheidssysteem.