Overzicht productnieuws

Jaga Academy vanaf de bank

Onder het Vlaamse motto "blijf in uw kot" organiseert Jaga vanaf aanstaande donderdag elke week een webinar voor installateurs via de Jaga Academy.

Laagfrequent geluid leidt tot gebrom bij omwonenden

Na een verbouwing van het onderverdeelstation waarbij de oude 45MVA  66/22kV  transformatoren, die uit de periode 1962 – 1965 dateerden, waren vervangen, bleken de vier nieuwe 30MVA 66/11kV transformatoren in hun nieuwe behuizing voor een nieuwe v

Belned MegaAir ventilatieroosters: de missing link met buiten

De constante toevoer van verse lucht voorkomt het teveel aan koolstof-dioxide, waterdamp en onprettige luchtjes in huis. Juist in deze tijden, waarin we allemaal veel binnen verblijven, is deze ‘missing link’ met buiten belangrijk.

 

Belangrijk voor je gezondheid; een optimale ruimteakoestiek!

Deze zorgt niet alleen voor een betere spraakverstaanbaarheid, motiviatie en productiviteit. Het vermindert ziekteverzuim en verbetert de stemming van medewerkers.

Gevelbescherming tegen vervuiling en vergipsing met geïmpregneerde bakstenen van Vandersanden

Het gaat om geïmpregneerde bakstenen, een unieke techniek die gevelstenen waterafstotend maakt. Op deze manier blijven gevels langdurig mooi.

Totaaloplossingen voor balkonrenovatie en transformatie

Daarbij is het oorspronkelijke balkon vaak een ingewikkelde factor. Het is zwaar, zit constructief verankerd aan het gebouw en is een beetje ‘eng’ om aan te zitten. Bovendien zijn de balkons vaak uit de tijd of te klein.

Dakrenovatie voor rietbedekking

Unidek RenoAero Riet is een isolerend dakelement met een kern van brandvertrage

Prefab daken in omvangrijk renovatieproject

Dat gebeurt volgens het Trento renovatieconcept van Nijhuis Bouw. 210 huizen van woningcorporatie Welbions krijgen een nieuw dak. Nijhuis Bouw kiest bewust voor vaste partners in dit soort omvangrijke renovatieklussen. En voor prefab!

Unieke betondakpan winnaar in stikstofstrijd

De bijdrage die te leveren is met de ClimaLife betondakpannen wordt steeds meer gewaardeerd en inmiddels heeft het Nibe opnieuw de DUBO-keur certificaten verstrekt.

Zuinige gevels met royale mogelijkheden

En die beginnen al bij de gevel; het gezicht van een woning, kantoor of bedrijfspand. Kijkt u met een duurzame blik naar een gevel, dan kiest u voor een mooie én efficiënte oplossing.