Overzicht productnieuws

Hoe voorzie je een pand van beveiliging, zonder hak- en breekwerk?

Veilig wonen en werken zou vanzelfsprekend moeten zijn. Toch worden per jaar duizenden huishoudens en ondernemers geconfronteerd met een inbraak, brand, overval of koolmonoxidevergiftiging.

Van bouwval naar duurzaam droomhuis

Liefde op het eerste gezicht: een jaren ’30 huis aan de rand van Den Haag. Jeroen en Laura gingen de uitdaging aan: de woning van top tot teen verduurzamen met natuurlijke en lokale materialen.

 

Klaar voor Smart Buildings met nieuwe Kieback&Peter I/O-modules

Kieback&Peter introduceert een zestal nieuwe in- en uitgangmodulen voor DDC-systemen. Zowel de digitale als analoge uitgangen zijn voorzien van geïntegreerde interventie welke terug geleid worden tot binnen het GBS-systeem.

Hoe verklein je de ecologische voetafdruk van exclusieve schoenen?

Op het hoofdkantoor van het historische Zwitserse merk Bally in Caslano, in het kanton Ticino, werd het RENOLIT ALKORPLAN Solar systeem geïnstalleerd, de perfecte oplossing voor kunststof daken in PVC-P met een zonnepanelensysteem.

De bouw anno nu

Meer dan ooit tevoren is het voor de huidige bouw tijd om naar de toekomst te kijken. Minder mensen op de bouw, stijgende bouwkosten en strakke planningen, terugdringen van stikstof en CO2.

Snelle vloerrenovatie met vinyl-designbedekking zonder schade aan ondervloer

PVC vloerbedekking over een massief houten parket dat al sinds mensenheugenis  met boenwas behandeld is en volledig intact gehouden dient te worden? Vervelende bitumenresten?

Ondergrond- en lijmtechniek: acht sterke producten voor het leggen van bijna alle vloeren

Met de Power-Range stelt THOMSIT een assortiment beschikbaar dat met slechts acht producten geschikt is voor 90% van de toepassingen voor het leggen van vloeren.

Maximale efficiency, optimale privacy ...

Met het oog op ruimtebesparing wordt in woonzorgcomplexen en verpleeghuizen vaak gebruikgemaakt van een gemeenschappelijke badkamer met schuifdeuren aan twee zijden. Een efficiënte oplossing, mits optimale privacy wordt gegarandeerd.

MC Wall: de vliesgevel voor grote glasoppervlakten

Veel glas, weinig profiel en grote overspanningen: esthetisch is de MC Wall een topper.

Legionella ligt altijd op de loer

De legionellabacterie komt bijna overal in het water voor, met uitzondering van zout water. De optimale groeitemperatuur van de legionellabacterie ligt tussen de 25°C en 50°C, waarbij het een gezondheidsrisico kan vormen.