Overzicht productnieuws

Geen brandoverslag via dak en vloer

Met het brandwerende dakluik Gorter wordt de kans op brandoverslag naar het dak en dat van aangrenzende panden beperkt. Datzelfde geldt voor de vloerluiken van dit bedrijf uit Schagen.

 

Optimale bescherming voor personeel, bezoekers en bedrijf

Allereerst voor uw personeel en bezoekers. Maar uiteraard ook voor de inboedel, bedrijfsgegevens, apparatuur en het pand. Multiwal garandeert die veiligheid.

Brandwerende oplossing in aluminium profielsystemen

Dit met als doel de kans op brand te verkleinen of te vertragen om uitbreiding van de brand te voorkomen en mensen de gelegenheid te geven te vluchten. Dat betekent dat de vraag vanuit de markt naar brandwerende elementen toeneemt.

 

Binnen wordt net zo mooi als buiten

Multiwal ontwikkelt, produceert en levert al ruim 60 jaar mobiele scheidingswanden. Deze internationaal opererende onderneming zorgt ervoor dat ruimten flexibel en multifunctioneel in te delen zijn.

NIEUW! Ajax SHR sproeischuimblusser, de krachtigste blusser ooit

Dit heeft zich vertaald in de nieuwste generatie brandblussers, de SHR serie.

 

BIM tools van Saval voor brandveiligheid

Steeds meer architecten en installateurs gaan werken met BIM. De vraag naar ondersteuning vanuit fabrikanten met betrekking tot BIM groeit.

Bespaar tijd, materialen en kosten

Om productieprocessen in de kunststof kozijnindustrie nog verder te optimaliseren en om tijd, materialen en kosten te besparen, introduceert BUVA een nieuw assortiment aluminium profielen waarmee direct op de BUVA IsoStone® onderdorpels beglaasd k

Flexibel met optimale veiligheid

Met eAccess beslag voor binnen en buiten combineert Post en Eger het beste van mechanisch en elektromechanisch hang- en sluitwerk. Het systeem biedt maximale veiligheid. Met een paar muisklikken beheert u alle toegangen.

Hoger Technisch Instituut: na 80 jaar nog steeds een begrip in de bouw

Dit jaar viert stichting het Hoger Technisch Instituut haar 80ste studiejaar. De stichting is al jaren een begrip in de bouwwereld. Nadat o.a.

De ontwikkeling van een Bedienbaar Daklicht

Startpunt voor alle “producten die bestemd zijn om blijvend te worden verwerkt in bouwwerken” is de Europese Verordening bouwproducten nr. 305/2011/EU.