Overzicht productnieuws

Welke vooroordelen bestaan er over inbraakwerende deuren?

De deur blijft een belangrijk onderdeel in uw totaal veiligheidsplan tegen agressie en fraude. Is de norm volgen dan voldoende om het beste resultaat te behalen?

Aannemers bouwen uitbouw sneller en beter met innovatief dakelement

Dakdekkersorganisatie DNN Groep uit Emmen, bekend van het Solvena dak, introduceert een innovatief prefab dakelement met geïntegreerde Ytong koudebrugonderbreking van Xella voor de uitbouw van seriematig gebouwde nieuwbouwwoningen.

Siniat introduceert revolutionaire Weather Defence gipsplaat

Onlangs introduceerde Siniat de Weather Defence spouwplaat in gips op de beurs ‘Dag van de afwerking’.

Kies voor zekerheid met inbraakwerende afsluitingen van Wessels Rolluikenfabriek

Wilt u zich veilig voelen en er zeker van zijn dat uw pand en goederen goed beschermd zijn tegen inbraak en vandalisme? Dat kan met inbraakwerende rolluiken van Wessels Rolluikenfabriek!

Paneelwanden saai? Dan kent u Multiwal niet!

Multiwal is een internationaal opererende onderneming op het gebied van mobiele scheidingswanden met de hoofdvestiging in Nederland en met eigen vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk.

955 Wandostuc van Forbo Eurocol

Forbo Eurocol heeft sinds januari 2017 de 955 Wandostuc in haar assortiment. De 955 Wandostuc is een cementgebonden stucmortel voor het egaliseren van wanden.

Kupan sanitaire wanden

Kupan heeft ruime keuze in wanden voor sanitaire ruimtes. Deze worden door Kupan zelf gemaakt uit HPL. Een degelijk, duurzaam en stootvast materiaal dat tegen intensief gebruik en veelvuldig schoonmaken kan.

Het Renson Linarte Concept

Tuin en huis staan niet langer los van elkaar. Wie bouwt of verbouwt is steeds vaker op zoek naar eenheid in ontwerp en een consequente look & feel, waarbij binnen en buiten steeds vaker in elkaar overlopen.

Kunststof wandbekleding: een elegante en praktische oplossing

Kunststof wandbekleding is een elegant en verbazend praktisch alternatief voor tegel- en glaswanden. Er zijn nauwelijks zichtbare voegen wat een elegante en luxueuze uitstraling geeft.

 

IDIS camera-observatietechniek is echt anders!

CCTV is zoveel meer dan alleen het observeren en vastleggen van camerabeelden.