Overzicht productnieuws

Het metalen binnenplafond mag echt weer gezien worden

Lange tijd was de rol van het binnenplafond op zijn hoogst bescheiden te noemen. Waar moderne architectonische stijlen zich afwisselden, bleven plafonds op esthetisch gebied vaak achter.

Ecophon Master™ Eg: maak uw eigen signature design voor akoestisch uitdagende omgevingen

Het nieuwe Master Eg systeemplafond, biedt uitstekende geluidsabsorptie en zorgt voor een optimale spraak-verstaanbaarheid in akoestisch uitdagende omgevingen.

Een parkeergarage met allure

Ook Hasselt is voortaan een ‘stad aan het water’. In deze plaats in België is aan het kanaal het project Quartier Bleu gerealiseerd.

Hoge hygiëne eisen aan jouw wand- en plafondafwerking?

Moet jouw organisatie voldoen aan de strenge HACCP-normen doordat je met levensmiddelen werkt? Wonderboard is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die moeten voldoen aan het Warenwetbesluit Hygiëne van levensmiddelen.

 

Ventilatie installeren & inregelen: de 6 meest gemaakte fouten

Marco van Alen, accountmanager en voormalig trainer bij Zehnder, komt het regelmatig tegen: ventilatiesystemen die niet naar behoren functioneren doordat er fouten zijn gemaakt bij de installatie of bij het inregelen.

 

Verkerk maakt 60 kunststof badkamerplafonds

Al jaren zet Peter Verkerk zich elke dag vol overgave in om bij zijn klanten hoogwaardige en strak afgewerkte badkamers op te leveren. Badkamers waar zowel zijn klanten als hij trots op zijn.

 

Perfecte balans tussen uitstraling en akoestiek

Als grootste winkelbestemming van het land heeft de Mall of the Netherlands bijna 300 winkels met 7,5 meter hoge winkelpuien, evenals vele restaurants en amusementsgelegenheden.

Snel en stabiel fixeren met TiLoc® en TiLoc-S® RVS voegklem

TiLoc® is al jaren de verbeterde gepatenteerde universele RVS voegklem van Tilmar voor lood en loodvervangers. Het staat garant voor snelle montage en super klemkracht.

 

Nieuw: ATAG Energion warmtepompboilers

ATAG introduceert de Energion warmtepompboiler Nuos Plus en Lydos Hybrid voor betaalbaar, zuinig, snel en veel warm tapwater. Een energiebesparing tot 80% is mogelijk.

Systemair introduceert DELTRI+ virucidaal filter voor luchtbehandelingsunits

Als eerste HVAC-fabrikant wereldwijd, lanceert Systemair in samenwerking met Deltrian, een toonaangevende Belgische filterfabrikant, een virucidaal filter voor luchtbehandelingsunits.