Overzicht productnieuws

Zuinige gevels, royale mogelijkheden

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. En die beginnen al bij de gevel; het gezicht van een woning, kantoor of bedrijfspand. Kijkt u met een duurzame blik naar een gevel, dan kiest u voor een mooie én efficiënte oplossing.

Nieuw: Verwol Premium Spanplafonds!

Wat is een spanplafond?

 

Naadloze spuitplafonds voor de beste akoestiek

Warmteplan – AcoustIQ levert u Sprayplan akoestische plafonds op basis van gespoten cellulose.

Schoonloopzone PRESTIGE geschikt voor intensief gebruik

Door de duurzame en slijtvaste constructie van de schoonloopzone PRESTIGE is deze zeer geschikt voor intensief gebruik. De schoonloopzone zorgt voor een optimaal reinigend effect en een hoge vochtopname.

Forbo klopt bij Samsom aan om meer te doen gebouwde omgeving

Forbo Flooring gaat een dezer dagen bij klimaatonderhandelaar Diederik Samsom aankloppen om meer aandacht te vragen voor het gebruik van duurzame en hernieuwbare materialen in de gebouwde omgeving.

Nationale Staalbouwdag 2018 op woensdag 3 oktober

Woensdag 3 oktober 2018 is Nationale Staalbouwdag 2018, het landelijke kennis- en netwerkevent voor iedereen die betrokken is bij het opdrachtgeven, ontwerpen en bouwen met staal.

 

Nieuwe KVK Boxventilatoren stil en compact

Beide KVK-boxventilatoren bieden luchtkwaliteit voor innovatieve ruimtes en zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Volledig gamma dakramen en lichtstraten op maat Kingspan|Brakel Atmos

Daglicht en een prettig binnenklimaat zijn belangrijk. Kingspan|Brakel Atmos heeft een grote diversiteit aan glasdaken en (brand)ventilatieramen waarmee aan elke vraag voldaan kan worden.

5e editie Gevel&Wand krant

Inmiddels brengt Milin alweer de 5e editie van onze veel gelezen Gevel&Wand krant uit.