Overzicht productnieuws

Energietransitie vergt meer aandacht voor PV en groepenkasten in woningen

Powermanagementbedrijf Eaton lanceert deze week een nieuwe campagne om installateurs te informeren over de invloed van de energietransitie op het ontwerp van de groepenkast in woningen.

Maximale flexibiliteit met de nieuwe WOLF KG Flex

WOLF introduceert een compleet nieuwe serie luchtbehandelingskasten: de KG Flex serie.

(R)evolutie van douchevloer naar douchetegel: BetteAir

Vlak, strak, perfect in de vloer geïntegreerd: de nieuwe en revolutionaire douchetegel BetteAir. Met BetteAir introduceert Bette als eerste fabrikant ter wereld een douchevloer in de vorm van een douchetegel.

Oververhitting vermijden met buitenzonwering én intensieve ventilatie

Renson engageert zich op dat vlak met een slimme totaaloplossing van dynamische buitenzonwering en intensieve ventilatie of ‘nachtkoeling’. Belangrijk is wel om daar vanaf het eerste ontwerp van een woning rekening mee te houden.

 

Systemair maakt nieuw Eurovent ‘zomerlabel’ beschikbaar voor zijn luchtbehandelingsunits

Eurovent’s nieuwe label Energy Efficiency Classes for Summer Application (EECS- oftewel de nieuwe energie-efficiëntieklassen voor zomercondities) geeft inzicht in hoe energiezuinig een luchtbehandelings-unit is tijdens warme weersomstandigheden.

Het afbouwmateriaal voor elke klus

Op zoek naar een strakke afwerking van jouw gevel, dakkapel, dakrand, overstek, gootafwerking of borstwering?

Oplossingen tegen oververhitting in nieuwbouwwoningen

De markt is onzeker over de gevolgen en consequenties van de nieuwe TOjuli eis. Reden voor DUCO om op dinsdag 11 mei een webinar aan TOjuli en de strijd tegen oververhitting te wijden.

Nieuw: Rockpanel Metals-assortiment voor jouw gevel

Rockpanel Metals staat voor een nieuwe standaard in metallic gevelbekleding en bestaat uit twee lijnen: Elemental en Advanced.

 

Uitnodiging masterclass

Slaapkamers voldoende ventileren zonder geluidsoverlast is steeds vaker een uitdaging. Steeds meer gemeentes stellen hoge eisen aan de ventilatie, ook op locaties met veel omgevingsgeluid zoals langs drukke snelwegen of aan het spoor.

FOAMGLAS®, meer dan ooit uw partner voor duurzame projecten

Sustainability, schone energie, energie-efficiëntie, hernieuwbare bronnen, circulariteit, de Green Deal waarmee Europa tegen 2050 klimaatneutraal wil worden… Ook FOAMGLAS® is groener en toekomstgerichter dan ooit.