Overzicht productnieuws

De VIREX AIR luchtreiniger

Het nieuwste product van 2VV -de VIREX AIR- is geproduceerd als reactie op de huidige COVID-19 pandemie. Het gebruik gaat verder dan alleen reiniging van een ruimte op de COVID-19 virusdeeltjes.

Ruimtebesparende hygiënespoeling als onderdeel van het inbouwreservoir

Drinkwater is een levensmiddel. Om de hygiëne van het drinkwater te waarborgen moeten de aanvoerleidingen zo worden aangelegd dat er geen verontreinigingen kunnen optreden.

DICE beschermt azc-bewoners tegen geluidsoverlast van warmtepompen

In 2020 werden de eerste nieuwe woningen van het azc in Burgum opgeleverd. Enkele maanden later, in het voorjaar van 2021, zijn ook de woningen van de tweede fase voltooid.

Gevelplinten van Holonite

Gevelplinten van Holonite beschermen gebouwen tegen vocht en vuil. Het is een kwalitatief hoogwaardig product wat woningen en gebouwen zowel functioneel als esthetisch opwaardeert.

BUVA EcoStream WTW-unit

De BUVA EcoStream WTW-unit is een revolutionair, intelligent en modulair balansventilatiesysteem dat gebruikmaakt van warmteterugwinning.

DICTATOR’s producten beschermen buitendeuren door weer en wind

Ze waaien open, worden dichtgeslagen en lopen soms zelfs forse beschadigingen op. De producten van DICTATOR bieden oplossingen voor alle voorkomende deursituaties. We lichten er een aantal uit:

Renson Healthbox 3.0: één extractiepunt voor multifunctionele open ruimtes

Slaap- en badkamer worden steeds vaker in één multifunctionele open ruimte gecombineerd.

Tocht en warmteverlies bij buitendeuren onnodig

Kromtrekken is een veelvoorkomend probleem bij buitendeuren. Bij met name vlakke houten deuren komt het in meer of mindere mate voor.

Een 54 mm dikke deur: klein verschil, groot resultaat

Uit de Energiemonitor 2021 blijkt dat 50% van de corporatiewoningen in Nederland valt in labelklasse B. Dit is een uitstekend resultaat, maar het betekent ook dat de andere 50% de komende jaren nog moet worden aangepakt.