Overzicht productnieuws

Stop met zagen met Unidek PasDak

Kingspan Unidek is bekend als leverancier van constructieve, isolerende dakelementen voor hellende daken. Deze dakelementen bestaan uit een kern van volledig recyclebaar platinum EPS en vormen de basis van het vernieuwde Unidek PasDak.

VPS Beveiliging lanceert nieuwe website

VPS Beveiliging, specialist in tijdelijke beveiligingsoplossingen, lanceert vandaag de nieuwe website

Nieuwe Tzerra Ace-Matic past zich aan bij verschillende gassoorten

Het toestel wordt vanaf 2023 de opvolger van de Remeha Tzerra Ace en bevat meerdere innovaties die handig zijn in een snel veranderende markt voor cv-ketels. Zo heeft dit nieuwe toestel een modulatiebereik van 1:8.

Hunter Douglas Architectural viert vijf jaar HeartFelt®

‘s Werelds eerste lineaire vilten plafondsysteem heeft de manier waarop ontwerpers en architecten hun ontwerpen  toepassen baanbrekend veranderd.

MAX LIGHT ultra slanke ramen

Zowel in nieuwbouw als renovatiewoningen zijn minimalistische aluminium ramen en deuren met slanke profielen een ware trend.

Glazen vouwwanden: hoger dan ooit

Hoe hoog en hoe breed kunnen de vleugels van glazen vouwwanden zijn? Solarlux biedt het antwoord met de productontwikkeling van de Megaline die sinds het begin dit jaar beschikbaar is.

Maatwerk!

Glaslatten plaatsen hoeft niet langer een tijdrovende klus te zijn met op maat zagen, contramallen, inkepingen maken, voorboren, voorzien van beglazingsband en grondlakken.

Torenhoge energierekening?

De gasprijs blijft stijgen, waardoor veel mensen te maken krijgen met torenhoge energierekeningen. U denkt wel twee keer na voordat u de verwarming hoger zet.

The Future is Green vanaf vandaag tijdens VSK

Zo luidt het credo van DUCO. Een comfortabel, gezond én vooral groener binnenklimaat. De ventilatiefabrikant is vanaf vandaag aanwezig tijdens VSK en pakt op de beurs uit met energetische ventilatieoplossingen voor nieuwbouw én renovatie.

Ontvang uw gratis pakket vol slimme producten tijdens de VSK!

En ook dit keer is het écht de moeite waard om onze stand te bezoeken! Wij ontmoeten u graag op onze stand (hal 9, stand A.028) om u meer te vertellen over onze slimme productoplossingen.