Overzicht productnieuws

Waarom buitengevelisolatie een goed idee is

De gevel van een woning kan geïsoleerd worden door binnen- of spouwmuurisolatie, maar u kunt ook kiezen voor buitengevelisolatie. We zetten de voordelen op een rij zodat u weet waarom buitengevelisolatie een goed idee is.

 

WOLF CHT-monoblock: woonhuisventilatie en warmtepomp als één team

Speciaal geschikt voor nieuwbouwprojecten introduceert WOLF het CHT-monoblock. Het CHT combineert een warmtepomp, centrale woonhuisventilatie en een voorraadvat in een bijzonder compacte, visueel aantrekkelijke oplossing.

Op weg naar circulariteit: Jaga Oxygen2

In lijn met kernwaarde “Respect Nature” staat Jaga nooit stil in de zoektocht naar efficiënter en duurzamer materiaalgebruik, bijvoorbeeld bij de Oxygen2 ventilatie-unit.

Nieuwste NBD E-Magazine: Ruwbouw - wanden, vloeren, plafonds

Laat je inspireren door de NBD E-magazines. Met details, innovaties én producten van toonaangevende leveranciers in bouw en installatie in Nederland.

Introductie van de minimalistische ShowerDrain S+

Wie denkt dat een douchegoot een onbelangrijk onderdeel van de badkamer is, heeft het goed mis! De vormgeving van de badkamer krijgt steeds meer aandacht en de douchegoot is hierbij een onmisbaar design element.

Met trots kondigen we de lancering aan van de VIREX AIR luchtreiniger

Het nieuwste product van 2VV -de VIREX AIR- is geproduceerd als reactie op de huidige COVID-19 pandemie. Het gebruik gaat verder dan alleen reiniging van een ruimte op de COVID-19 virusdeeltjes.

Nieuw vanaf mei!

Waterschade komt vaker voor dan men denkt. Een druppelende kraan, een lekkende knelverbinding of een leidingbreuk zijn bijzonder verraderlijk aangezien ze vaak pas later worden ontdekt, wanneer de aangerichte schade al groot is.

Webinar MBI en IDS Group over waterbeheer op straat

Het klimaat in Nederland verandert. De temperaturen stijgen, intensiteit van regenbuien neemt toe en hagel en onweer worden heviger. Hierdoor is er steeds meer overlast van extreme piekbuien.

Groene akoestiek

Optimaliseer de ruimtebeleving door verbetering van de ruimteakoestiek en haal de natuur naar binnen! Een optimale ruimteakoestiek en ruimtebeleving is door de coronacrisis alleen maar belangrijker geworden.

Hoogwaardige houtskeletbouw met vezelcement

Er zijn grote variaties mogelijk in de opbouw van een houtskeletbouw-constructie.