Overzicht productnieuws

Tien jaar kleurvaste plafonds met vuilafstotende poedercoating

TrioGuard™ is een vuilafstotende poedercoating die het plafond beschermt tegen vuil en verkleuring, zodat het plafond langer schoon blijft. Door de coating blijft de kleur voor wel 10 jaar stabiel, stootvast en krasbestendig. 

Onbeperkt groene energie: SOLARWATT komt met eerste volledig modulaire accuopslagsysteem

Het MyReserve Matrix-opslagsysteem is ongeëvenaard op het gebied van capaciteit en vermogen, en vrijwel overal toe te passen: van eengezinswoning tot en met industriële omgeving.

Wereld Astma Dag: whitepaper binnenmilieu en de keuze voor een vloer

Forbo heeft onlangs een whitepaper geschreven waarin het op een objectieve manier tracht de vele facetten van het binnenmilieu te omschrijven met als doel de lezer te voorzien van informatie, opdat die zelf een mening kan vormen over hetgeen er ov

  • Baanvormige vloerbedekkingen

HeartFelt® van Hunter Douglas wint Red Dot Award voor beste design

De jury kende uit duizenden inzendingen wereldwijd de prijs voor het beste design aan HeartFelt® toe, omdat het een ‘exceptioneel en innovatief’ ontwerp heeft, aldus het juryrapport.

  • Akoestische plafonds

Akoestische houten wanden voor wooncorporatie Alliantie

Diverse ruimtes en werkplekken zijn voorzien van Derako massief houten grill wanden, welke niet alleen zorgen voor een warme ambiance maar ook voor een betere akoestiek.

  • Binnenwandafwerkingen

Trimod HE van Legrand: Nieuwe UPS met dubbele ingang en redundante besturing

Niet alleen werd het vermogen uitgebreid tot 80 kVA. Ook werd er de mogelijkheid tot een dual input en een redundant Multi control board systeem aan deze serie toegevoegd.

 

  • Datanetwerken

WOLF Energiesystemen introduceert HR-WTW unit CRL 3500

Met de komst van de CRL 3500 komt WOLF Energiesystemen met een nog breder toepasbare reeks. De unit is geschikt voor een luchthoeveelheid tot 3500 m3/h. 

57% van de energie van Kingspan is afkomstig uit hernieuwbare energiebronnen in 2016

De zonnepaneleninstallatie van Kingspan Nederland (Winterswijk en Tiel) zorgt ervoor dat we zelf in een groot deel van onze energiebehoefte kunnen voorzien

Woestijnkever inspireert tot nieuwe verf

Deze voert regen, dauw en ander water direct af dankzij een slimme microstructuur en zorgt daardoor voor een droge en schonere gevel. “Een van de doelstellingen van Sto is het langdurig beschermen en onderhouden van gevels.

Aantrekkelijke designoplossing voor wanden en plafonds

Van dichtbij ziet u een mooi, herhaald patroon, terwijl de muur van enige afstand op een kubusformatie lijkt.

  • Akoestische plafonds