Overzicht productnieuws

De ecologische school

De opdrachtgever heeft als doel voor deze school om de kinderen op een ontdekkende manier te laten leren. Op een gezonde manier, dus minder klassikaal en op de laarsjes naar buiten om te ontdekken.

 

Nieuw in het Milin assortiment; het multi sponningdeel!

Gevelbekleding Kerrafront is nu ook verkrijgbaar in een multi sponningdeel.

Keuzestress voor betonwanden?

Er worden veel typen betonwanden voor buitengevels aangeboden. Welk type kun je waar gebruiken?

Bewust kiezen voor een circulaire gevelisolatie

Een gevelisolatiesysteem moet aan vele eisen voldoen. Naast een goede isolerende werking, veiligheid, verwerkingsgemak en prijs spelen ook de milieuaspecten een steeds belangrijkere rol.

Nieuw: schuifraam cero nu mogelijk met geïntegreerde doorvalbeveiliging

Solarlux heeft het minimalistische schuifraam cero doorontwikkeld met de optie van een  geïntegreerde doorvalbeveiliging voor hoogbouw dat stevig verankerd wordt in de profielen van het schuifsysteem.

 

NOEplast Camargue structuurmatten voor nieuwbouw muziek- en tekenacademie

Bij de nieuwbouw van de academie voor kunst en muziek in de Belgische gemeente Heist-op-den-Berg is voor de gevels gebruikgemaakt van prefab gevelelementen.

Een perfecte match!

Soms zijn dingen of mensen gewoon voor elkaar gemaakt. Neem nou de luchtverdeelsystemen en ventilatie-unit van Zehnder; die sluiten naadloos op elkaar aan en halen het beste in elkaar naar boven. Het klikt. Het klopt. Het is een perfecte match.

Healthbox 3.0 & Waves: Renson’s slimme ventilatie op maat van renovatie

De strenge energetische eisen zorgen ervoor dat renovaties enkel nog gebaat zijn bij een combinatie van ingrepen: isoleren, energiezuinig verwarmen én ventileren.

Aria Pro: decentraal ventilatiesysteem met warmteterugwinning

De nieuwe Aria Pro 60 is een ventilatiesysteem met warmteterugwinning om eenvoudig en goed individuele leefruimtes te ventileren; zoals appartementen, studentenkamers, zorgunits, zolders, vakantiewoningen, etc.

Video: Balansventilatie met zonering voor woontorens Duin in Almere

Duin is in enkele jaren uitgegroeid tot een unieke plek in Nederland waar wonen, werken en recreëren op één plek in harmonie samenkomen.