Overzicht productnieuws

IDIS Cloud Manager nu beschikbaar

Deze week is de IDIS Cloud Manager website gelanceerd. Meldt u kosteloos aan, registreer uw locaties en blijf altijd en overal op de hoogte.
 

Samen een belangrijke bijdrage leveren aan gezondheid en milieu

Afdichtingen van vloeibare kunststoffen moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Centraal staan tegelijkertijd milieuvriendelijkheid, verwerkings-betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Nieuwe IDIS prijslijst vanaf 1 februari

Door extreem snel opgekomen stormachtige marktomstandigheden is IDIS helaas genoodzaakt de prijzen te moeten herberekenen. Daarbij ontkomt IDIS er niet aan prijsstijgingen door te moeten voeren.

Kleurrijke kopgevels blazen nieuw leven in Haarlemse galerijflats

Oude flats weer volwaardig op laten gaan in een modern gevelbeeld?

Hoe corona een groene golf in de stad veroorzaakt

Transformatie van leegstaande kantoren tot woonruimte is niet veroorzaakt door corona, maar daardoor wel relevanter geworden. Immers, we werken meer thuis en zullen dat in hogere mate dan voorheen ook blijven doen.

De rol van CO2-neutraal verwarmen bij renovatie van woningen

ATAG Verwarming produceert hybride- en all-electric warmtepompen, cv-ketels en verwarmingstoestellen die gedeeltelijk op waterstof kunnen draaien.

Subsidies voor energiebesparende maatregelen

Omdat de overheid er veel belang aan hecht dat we met zijn allen verduurzamen en meegaan in de energietransitie, zijn er veel mogelijkheden om subsidies aan te vragen of om 'groene' leningen af te sluiten tegen gunstige rentetarieven.

Aandacht voor energetisch renoveren

De bebouwde omgeving neemt een belangrijk deel van het energieverbruik in Nederland voor haar rekening.

WOLF Service App vernieuwd

WOLF lanceert de nieuwe versie van de Service App voor zowel smartphones als tablets. De nieuwe versie bevat nu 10 talen, waaronder Nederlands.

Strandhotel Cadzand met BetteFloor douchevloeren

Op een duin direct aan de kust in Cadzand-Bad ligt het luxe Strandhotel.