Overzicht productnieuws

Het beste onder de Hollandse zon heet ELSUN

De aanschaf van zonnepanelen en toebehoren is een flinke investering die over een periode van meerdere jaren terugverdiend moet worden.

BIPV zonnepanelen voor atrium Hotel Jakarta

Begin juni opende Hotel Jakarta Amsterdam haar deuren. Het duurzaamste hotel van Amsterdam, eigendom van WestCord Hotels is ontworpen door SeARCH architecten.

Zonnepanelen onder de parasol?

Kunnen wij én onze zonnepanelen binnenkort dan eindelijk even op adem komen, met het einde van de hitte? Ook onze zonnepanelen presteren namelijk beter in een matig zonnig klimaat, dan in hittegolven.

 

LG Electronics breidt de product- en prestatiegarantie van de MonoX Plus- en NeON 2-zonnepanelen verder uit

Hiermee maakt LG het voor consumenten nog aantrekkelijker om zonnepanelen aan te schaffen en benadrukt het bedrijf de hoge kwaliteit die het levert als wereldwijd gerespecteerde fabrikant van hoogwaardige producten. 

Nieuw Rotterdams peil – of hoe multifunctionele daken voeten droog kunnen houden

Donderdag 2 november had ik het grote genoegen mee te mogen met een perstour over Rotterdamse daken, geleid door Esther Wienese, auteur van

Transparante zonnepanelen met hoge opbrengst: ideaal voor veranda, serre of overkapping

De Transparante Zonnepanelen van Sirius Solar zijn gemaakt van gelaagd glas met slechts een dikte van 7mm. Deze panelen zijn grotendeels lichtdoorlatend en worden daardoor exclusief gebruikt voor serres, veranda’s en gevels.

LG speelt in op toenemende vraag zonnepanelen en geeft impuls aan productie

De markt voor zonnepanelen groeit hard en ook de modules van LG worden veelvuldig afgenomen. Om de vraag te kunnen bijbenen, is LG een productielijn begonnen in Gumi, Zuid-Korea.

Optimaal rendement warmtepomp met dakwarmte!

Bij deze renovatie mocht het monumentale karakter van het pand op geen enkele manier aangetast worden. Dit was een flinke uitdaging, omdat er wel systemen aangebracht moesten worden om het rendement van de warmtepomp te optimaliseren.

Esthetische integratie-oplossingen VELUX dakramen en zonnepanelen

Wanneer een zonne-energiesysteem wordt toegepast is het belangrijk dat deze niet alleen functioneel is, maar ook integreert met de rest van het dak.

Omlaag met het energieverbruik, omhoog met dat zonnepaneel!

Of het nu uit ideologische overweging gebeurt of vanwege de potentiële kostenbesparingen, zonnepanelen op daken en gevels zijn een hot item. Ze verschijnen overal, maar mag dat zomaar?