Overzicht productnieuws

Direct naar BENG met compact stappenplan

Met de juiste keuzes kan elke bouwer moeiteloos voldoen aan de BENG-eisen zoals die vanaf 1 januari 2021 gaan gelden. Belangrijk is wel dat de prestaties niet alleen op papier kloppen, maar ook in de praktijk.

 

Nieuw isolerend dakelement direct geschikt voor plafondafwerking

Isoleren en afwerken zonder extra stappen

IsoBouw vernieuwt renovatieplaten hellend dak

De dampopen isolatieplaten zijn leverbaar met een Rc-waarde t/m 11.0 en creëren een doorlopende isolatieschil die water- en luchtdicht kan worden afgedicht.

 

Kingspan Insulation levert slimme (na-)isolatieoplossingen

Kingspan Insulation, marktleider op het gebied van hardschuimisolatie, heeft een ruim assortiment slimme en duurzame isolatieoplossingen.

Waterkerend dakelement oplossing voor indak PV-systemen

Dankzij de energietransitie neemt de toepassing van zonnepanelen een grote vaart in Nederland. Vanuit esthetisch oogpunt groeit vooral de toepassing van indak-systemen, ook wel BiPV-systemen genoemd.

Sneller en veiliger renoveren met prefab daken

Samen met Nijhuis Bouw realiseert De Groot Vroomshoop de renovatie van daken binnen het groot onderhoud van Klein Driene in Hengelo.

Toekomstbestendig na-isoleren met Kingspan

De energie-index van woningen verbeteren voor meer comfort en een lagere energierekening – dát is het doel van toekomstbestendig renoveren.

Energiebesparende woning behoeft goede isolatie

Het internationale doel van het Klimaatakkoord van Parijs is de opwarming van de aarde te beperken tot minder dan twee graden Celsius.

Snel en efficiënt een constructief overstek bij dakrenovatie

Bij dakrenovatie is het maken van een overstek nog vaak maatwerk. Daarbij is het een hele uitdaging om een effectieve overstek te maken die voldoende constructief is.

Snel en eenvoudig een overstek bij dakrenovatie

Bij dakrenovatie is een overstek maken op een bestaand dakbeschot tijdrovend maatwerk.