Overzicht productnieuws

De vele voordelen van isoleren met cellulosevezels

Warmteplan is sinds eind jaren 80 leverancier (en op kleine schaal verwerker) van biobased isolatiemateriaal op basis van cellulosevezels en houtvezels. Dit artikel gaat dieper in op isoleren met cellulose.

 

De voordelen van Isofloc cellulose-isolatie

Warmteplan is exclusieve dealer voor Isofloc cellulose-isolatie in Nederland.

Isoleren met Isofloc cellulose-isolatie helpt om woningen in de winter warm te houden, terwijl ze in de zomer juist aangenaam koel blijven!

TONZON voorzetwand

Bestaande buitenmuren voldoen niet aan de tegenwoordige eisen. Om toch hogere isolatiewaardes te krijgen, moet je of aan de buitenkant of aan de binnenkant isoleren. 

 

Knauf Insulation genomineerd voor de titel Fabrikant van de Toekomst

In de eerste ronde van het onafhankelijke onderzoek door USP Marketing Consultancy onder ruim vierhonderd bouwmaterialengroothandelsvestigingen, is Knauf Insulation aangewezen als één van de bedrijven dat bovengemiddeld presteert op het gebied van

Doordachte na-isolatie op basis van natuurlijke, duurzame cellulose (Isofloc)

Cellulose heeft namelijk niet alleen een hoge thermische isolatiewaarde maar ook een hoge isolatiewaarde op  het gebied van geluid.

Vernieuwde renovatiekoker Ubbink nu verkrijgbaar

De vernieuwde renovatiekoker van Ubbink is nu verkrijgbaar bij de professionele handel.

'Er moet een natuurlijke balans zijn tussen het energieverbruik van een gebouw en het wooncomfort.'

Marcel Vreeken, Manager Technische Voorlichting bij VELUX Nederland: 'Wij willen onze collega glasleveranciers/fabrikanten van gevelkozijnen oproepen om meer aandacht te schenken aan de bijdrage die ramen leveren aan een energiezuinige en comforta

Afdichten met PG Seal band als alternatief voor PUR schuim

Kwaliteitsverbetering is een continu proces binnen Faay. Kijken waar het sneller kan, kijken waar het preciezer kan, zorgen dat het beter kan. Zo ook op het gebied van thermische isolatie en luchtdichtheid.

Revolutionair Relaxte Isolatie

In 2016 boekte Knauf Insulation al succes met Mineral Wool 35 voor scheidingswanden en plafonds, ook een product dat tot stand kwam met verwerkers.

Isolatiesysteem speciaal ontwikkeld voor het isoleren van begane grondvloeren

 Binnen één dag wordt JetSpray door een deskundige installateur aangebracht. Het aanbrengen geeft nagenoeg geen overlast voor de bewoner/gebruiker.