Overzicht productnieuws

Slim, zuinig en milieubewust: comfort voor vloer en wand

MAGNUM Projectservices biedt hiervoor complete en duurzame verwarmingssystemen aan. De systemen kunnen worden toegepast in woonhuizen, kantoren en werkplaatsen maar ook in grotere openbare ruimten en gebouwen.

Combinatie StoTherm Classic met Sto-Steenstrips geeft karakteristiek gevelbeeld in Wierden

Op het complex is premium buitengevelisolatie van Sto toegepast: StoTherm Classic. StoTherm Classic heeft een track record van meer dan 100 miljoen vierkante meter, wereldwijd. De isolatie is verlijmd op prefab hsb-elementen

Fifthplay speelt in op de toenemende behoefte van comfort en gemak op de energiemarkt

Fifthplay is één van de belangrijkste spelers op het bouwen van slimme internet gebaseerde oplossing voor residentiële en bedrijfsgebouwen voor partners (energieleveranciers, verzekeringen, telco, integratoren, softwarebedrijven).

Groene gevelisolatie: Caparol kiest voor hennep

Capatect Natuur+ is een isolatiesysteem met platen vervaardigd op basis van hennep. Het nieuwe systeem heeft een hoge isolatiewaarde en levert een positieve bijdrage aan het milieu.

De stap naar een duurzame woning

Met de brochure 'De stap naar een duurzame woning' neemt Kingspan Unidek dakisolatie bij renovatie onder de loep. Tevens zijn de belangrijkste renovatie bouwdetails met praktische tips gebundeld in de handige bijlage ‘Oog voor detail’.

Een BREEDVELD wandoplossing voor waar het stil moet zijn

In april 2014 begon men met de grootschalige verbouwing van Theater Kerkrade, een van de twee theaters die samen de groep Parkstad Limburg Theaters vormen. Ruim drie jaar later, op 25 oktober aanstaande, opent het gerenoveerde theater haar vernieu

Dringt het Bouwbesluit aan op deurdrangers?

In het Bouwbesluit wordt alleen van deuren in binnenmuren verlangd dat ze zelfsluitend zijn, wanneer aan deze scheidingsconstructie een eis aan de weerstand tegen branddoorslag, weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag of weerstand tegen roo

Het hulpmiddel voor de droogbouw: de Fermacell App

De gratis fermacell App ondersteunt droge afbouwers, hout(skelet)bouwers en doe-het-zelvers in het vinden van passende droogbouwoplossingen voor ieder afbouwproject.

Gevelimpregneer van Plaka voorkomt vuilaanslag, schimmelvorming en vorstschade

Door het impregneren van een gevel met PlakaDry wordt deze vuil- en waterafstotend. De behandeling is ten minste tien jaar duurzaam. Het beschermt het gebouw tegen doorslaand vocht, vuilaanslag, schimmelvorming en vorstschade.

De Componist verlost van wateroverlast door het Triflex BIS systeem

Zij hoeven zich geen zorgen meer te maken over gevaarlijke glijpartijen of natte voeten bij aankomst of vertrek.