Overzicht productnieuws

Evenementelhal opent derde locatie

Naast Evenementenhal Hardenberg en Gorinchem opent Evenementenhal haar derde locatie in Venray.

Windswinger Pro - hartelijk welkom

Tuincentra, zoals Intratuin, hebben zeer grote parkeerterreinen vaak gelegen aan doorgaande wegen. Hierdoor is het van essentieel belang om bij de ontwerpfase al rekening te houden met het plaatsen van vlaggenmasten.

Hörmann duurzame sectionaaldeuren voor garages

Een garagedeur koopt een klant niet zomaar; het is een investering voor twintig jaar. Terecht letten klanten daarbij steeds op de prijs. Hörmann wijst klanten op de kenmerken en voordelen van de duurzaamheid.

Pyroswiss op vakbeurs ArchitectAtWork

Pyroswiss SBS (Smoke Barrier System) bestaat uit helder, speciaal voorgespannen, gehard, brandwerend veiligheidsglas.

Proficover voorkomt schade tijdens klussen

Met de juiste beschermingmiddelen kunnen veel faalkosten bij de professionele klus worden voorkomen. Dat scheelt niet alleen veel tijd en geld, maar ook ergernis bij de klusser én de klant.

Trespa daagt architecten uit

Trespa International B.V. produceert sinds 1960 hoogwaardige plaatmaterialen voor gevelbekleding, interieuroppervlakken en andere toepassingen.

Armstrong systeemplafonds met Aldes lijnroosters

In samenwerking met de wereldwijde marktleider op het gebied van systeemplafonds Armstrong, introduceert Aldes een nieuwe serie lijnroosters met de naam Techlined.

Keuken- en badmengkranen met nieuwe uitstraling

Geen franje of toeters en bellen maar pure zakelijkheid kenmerken de nieuwe serie Kludi Logo Neo. In deze emotieloze weergave van een dagelijks te gebruiken voorwerp bevindt zich de kracht van het ontwerp.

Mosa tegelstroken benadrukken wanden

Architecten passen steeds vaker Mosa tegelstroken toe om de gewenste belijning van een ruimtelijk vlak te benadrukken. De combinatie van verschillende formaten stroken en het bijbehorend voegenpatroon zorgen voor prachtige betegelde vlakken.

Terca keramische tegels

Het assortiment van Wienerberger is uitgebreid. Naast het complete assortiment Terca straatbakstenen levert Terca nu ook keramische tegels.

Met deze tegel zijn nieuwe creatieve ontwerpen in gebakken bestratingen mogelijk.