Productnieuws

MAX LIGHT ultra slanke ramen

Zowel in nieuwbouw als renovatiewoningen zijn minimalistische aluminium ramen en deuren met slanke profielen een ware trend.

Lees meer

Glazen vouwwanden: hoger dan ooit

Hoe hoog en hoe breed kunnen de vleugels van glazen vouwwanden zijn? Solarlux biedt het antwoord met de productontwikkeling van de Megaline die sinds het begin dit jaar beschikbaar is.

Lees meer

Maatwerk!

Glaslatten plaatsen hoeft niet langer een tijdrovende klus te zijn met op maat zagen, contramallen, inkepingen maken, voorboren, voorzien van beglazingsband en grondlakken.

Lees meer
Uitgelichte producten

Hunter Douglas Luxalon BXD Multipaneel plafondpanelen

Met de extra diepe akoestische Luxalon® BXD-plafondpanelen uit het Multipaneel plafondprogramma van Hunter Douglas zijn lawaaiige omgevingen te transformeren tot ruimtes met een aangename akoestiek

Bekijk het product

Ulbrichvoeg basic

De Ulbrichvoeg Basic bestaat uit een rond koord, een compressieblok en een scheidende laag. Dan komt de Ulbrichvoeg met een verankeringssnede en randbescherming.

Bekijk het product

Ulbrichvoeg Power/Air

De Ulbrichvoeg Power/Air bestaat uit een rond koord, een compressieblok en een scheidende laag. Dan komt de Ulbrichvoeg met een verankeringssnede en randbescherming.

Bekijk het product