Overzicht productnieuws

Duurzame en onderhoudsarme houten gevelbekleding

Een houten gevel geeft een gebouw een unieke en natuurlijke uitstraling. Maar de gevel moet wel goed onderhouden worden en de houten gevelplaten verkleuren naar verloop van tijd.

Multifunctionele hart van Noordeloos krijgt beeldbepalende gevelbekleding

Het Noorderhuis is het multifunctionele hart van het Zuid-Hollandse dorp Noordeloos.

Duurzame witte gevels, ook met ECO baksteenstrips

In de duurzame wijk Schuytgraaf in Arnhem kregen woningen zeldzaam mooie witte gevels. Het architectenbureau maakte in de ontwerpen de keuze om een aantal bijzondere woningen uit te lichten door deze een witte gevel te geven.

 

Fortalit NG, uw gevel verdient het!

Fortalit NG is volledig recyclebare gevelbekleding voor nieuwbouw- én renovatieprojecten. Het product onderscheidt zich op de gevelmarkt door de unieke prijs/kwaliteitsverhouding.

Rockpanel Woods met authentiek design geven een speels effect

In de Belgische gemeente Celles-en-Hainaut kunnen de bewoners sinds februari 2019 sporten beoefenen in een nieuwe sporthal, met een uiterlijk dat zich duidelijk onderscheidt van andere realisaties in haar soort.

Gevelproducten van Milin maken duurzaam renoveren mogelijk

2018 was weer eens een goed jaar voor de bouw. Na jarenlange omzetdalingen, minder bestedingen en in de ergste gevallen zelfs faillissementen is het nu tijd voor groei.

Onderhoudsarm en vrijwel onverwoestbaar

HardiePlank® gevelbekleding is gemaakt van vezelcement, het is een vrijwel onverwoestbaar en onderhoudsarm product dat onbrandbaar is A2-s1,d0 (RF1 conform VKF) en bovendien bestand is tegen UV-straling, insecten, rot, schimmel en extreme weersoms

Veelzijdige keuze met de gevelplaten van Steni voor zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie

Alle Steni gevelplaten bestaan uit een met glasvezel gewapende polymeercomposiet met een kern van gemalen kalksteen.

Duurzaam en kleurrijk bouwen met Rockpanel Colours

De huidige trend is om gebouwen te ontwerpen met milieuvriendelijke bouwmaterialen en processen die meegaan tot het einde van hun levenscyclus. Duurzaamheid was een van de belangrijke punten bij het bepalen van de nieuwe Rockpanel kleuren.

Gevelbekleding die uitstekend past bij seizoensveranderingen

De nieuwe basisschool Les Trèfles in het Belgische Anderlecht is een bijzondere combinatie van een pedagogisch concept, een duurzaam en ecologisch gebouw en een fraaie architectuur.