Overzicht productnieuws

Verdi: plafondhoge deuren en kozijnen in iedere nieuwe woning

De combinatie van een afgelakte plafondhoge binnendeur met houten of stalen kozijn en bijpassend garnituur, geeft élke nieuwe woning meer klasse.

 

argenta Invisidoor DL Smart Entrance: aanraken volstaat om te openen

Het Invisidoor DL onzichtbare binnendeursysteem van argenta is nu ook beschikbaar in een ‘Smart Entrance’ variant. Die is uitgerust met een elektrisch slot dat automatisch ontgrendelt wanneer je de vlakliggend ingewerkte handgreep aanraakt.

Zelfsluitende binnendeuren; een energiezuinige oplossing!

DICTATOR heeft zowel opbouw- als inbouwsluiters die de deuren zelfsluitend maken. Een deuropvanger zorgt er vervolgens voor dat de deuren geremd in het kozijn getrokken en vastgehouden worden. 

Nieuwe argenta Invisidoor DL Smart Entrance: aanraken volstaat om te openen

Die is uitgerust met een elektrisch slot dat automatisch ontgrendelt wanneer je de vlakliggend ingewerkte handgreep aanraakt. Het slot wordt aangedreven door 4 AAA-batterijen, die in totaal maar liefst 35.000 openingen lang meegaan. 

Unieke binnendeur met minimalistisch design

De deurenfabrikant uit Zevenaar brengt de KOMO-gecertificeerde SlimSeries® binnendeuren op de markt. Sfeerbepalend: slechts 60 mm smalle deurstijlen en dorpels, bijpassend modern beslag, heel veel glasoppervlak.

Weekamp introduceert Weekamp Montage Service voor vervanging van binnendeuren

De fabrikant biedt met deze service meer gemak en voordeel door alle zorg uit handen te nemen. Voor zowel de professionele partners als de consument.  

Nieuwe Skantrae deur speelt in op minimalisme

Geïnspireerd op zwarte, stalen deuren en de minimalistische trend introduceert Skantrae een volledig nieuwe deur. Dankzij de ontwikkeling van speciaal beslag heeft de houten deur extra smalle stijlen en dorpels van slechts 60 mm breed.

Svedex presenteert nieuwe inspirerende website

Svedex heeft een nieuwe, inspirerende website waarbij verbeterde userflows en usability centraal staan.

Nieuwe regelbare slotplaat voor Invisidoor deurkaders

Met een regelbereik van + en -3mm links / rechts vangt die eventuele montagespellingen perfect op.

Svedex introduceert nieuwe collectie front

Svedex heeft een nieuwe collectie afgelakte stijldeuren op de markt gebracht met de naam Front. Het resultaat is een eigentijdse collectie glas- en lijndeuren, die volledig aansluit bij de interieurs van nu: van eigentijds tot klassiek.