Overzicht productnieuws

Klein, waterbestendig en geschikt voor installatie binnen en buiten: IP66 ronde vloerdoos

De IP66 ronde vloerdoos van Legrand heeft 4 modules voor bijvoorbeeld twee wandcontactdozen en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Er is een versie met vaste scharnierend deksel en één met losse deksel.

Gira System 3000 jaloeziebesturing

Een beperking tot drie opzetstukken voor bediening vereenvoudigt het assortiment. Zelfs het eenvoudige opzetstuk voor handmatige besturing slaat een individuele raambekledingspositie op.

Niko lanceert televisie- en internetaansluiting in één contactdoos

Bespaar op ruimte, installatietijd en bekabeling en kies voor de nieuwe RJ45-coaxaansluiting. Eén wandcontactdoos op maat voor de digitale televisiekijker.

Soluflex & Soluflex Service Channel vloersysteem oplossingen

Soluflex bestaat uit metalen tegels van 225 x 225 millimeter op kunststof dragers. Eronder is volop ruimte voor bekabelingen; dus geen rondslingerende kabels meer. Tapijttegels of een andere vloerafwerking maken het af. 

Sfeer in serie afdekramen

Contrasterend met de rechtlijnige E2, gaat Gira E3 voor een zachte vormentaal. De afgeronde contouren en soft-touch-oppervlakken van de afdekramen geven de moderne gebouwentechniek een sympathiek gezicht. 

Gira designconfigurator: nu met augmented reality-functie

Dat geldt ook voor de elektrotechnische installatie. Daar is veel fantasie en ervaring voor nodig. Of de Gira designconfigurator. 

GWO Snap-on stalen wandgootsysteem esthetisch onopvallend opvallend

Naast grote traditionele stalen wandgoten, met montagedozen en gebruikelijke bovenop liggende schakelmaterialen, zijn er tegenwoordig ook mooie compacte stalen wandgoten verkrijgbaar waarbij het schakelmateriaal perfect geïntegreerd is. 

Het draadloze Gira eNet-systeem

Ook in oudere gebouwen kunnen de mogelijkheden van de nieuwste technologieën probleemloos worden geïntegreerd.

Domotica in de muur

Sinds oktober is het een reële mogelijkheid, want Niko en Masterwall lanceren BOB-in Casco wanden die standaard zijn uitgerust met de elektrische installatie Niko Home Control.