Overzicht productnieuws

PCI breidt systemen voor waterdichting, tegellijmen, vloerreparatie en kelderafdichting uit

PCI heeft haar systemen voor waterdichting, tegellijmen, vloerreparatie en kelderafdichting uitgebreid en praktische verwerkingsvideo’s toegevoegd.

Succesvolle pastawandtegellijm van Forbo Eurocol opnieuw verbeterd

Forbo Eurocol's populaire pastategellijm voor wandtegels, de 686 Supercol, werd onlangs opnieuw verbeterd. De lijm smeert en bindt beter af, hecht nog krachtiger en is bovendien geurneutraal.

Forbo Eurocol lanceert 370 MultiTerrazzo op DOMOTEX 2018

Forbo Eurocol is ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de DOMOTEX-beurs, die van 12 t/m 15 januari in Hannover wordt gehouden.

Handige app van PCI-tegellijmsystemen

Daarmee kan de verwerker snel een product kiezen, de informatie raadplegen, het verbruik bepalen en een filmpje bekijken. Hij heeft zo altijd alle informatie voor een standaardproject paraat. In slechts enkele stappen plant hij een tegelproject.

Tegelen op 3 dagen oude verse cementdekvloer

De zeer sterke en flexibele tegellijm PCI Flexmörtel S2 maakt het mogelijk dubbel tijd te besparen. En het feit dat geen langdurig opstookprotocol voor de vloerverwarming nodig is, levert ook veel gemak op.

Het Bostik Leveling System: 100% gegarandeerd strakke en vlakke vloer- en wandtegels

Een mooie en 100% vlakke tegelwand- of vloer is een precisiewerk. Een niet vlakke vloer kan zeer vervelend en gevaarlijk zijn. Eventuele herstelwerkzaamheden zijn vaak moeilijk en erg duur.

Forbo Eurocol introduceert compleet assortiment Eurocol-parketproducten

Afgelopen dagen verraste Forbo Eurocol de bezoekers van de Vakdagen Parket & Woninginrichter met een primeur voor de Nederlandse markt: een compleet assortiment Eurocol-parketproducten.

Snel en emissiearm badkamer renoveren

Door de korte uithardingstijden van de verschillende producten kan binnen een zeer korte tijd een badkamer worden gerenoveerd. Dit beperkt de wachttijden en de kosten.

Breed inzetbare, sterke egalisatiemortel van PCI

Niet alleen onder tegels en vloerbedekking, maar ook als mechanisch belastbare eindlaag kan deze worden toegepast, in zowel particuliere als industriële ruimtes, binnen en buiten.

Stofarme poedertegellijm voor keramiek en natuursteen

Murexin Maximo M 41 is een witte lichtgewicht flexibele poedertegellijm. De poederlijm is stof gereduceerd, hydaulisch afbindend, zeer flexibel en heeft een extra hoge opbrengst (30 % hoger).