Overzicht productnieuws

Nieuwe ontwikkelingen bij ABIMAT!

Nederlands’ grootste producent van aluminium entreematten ABIMAT lanceert binnenkort weer een flink aantal vernieuwingen in haar assortiment.

eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik

Met eAccess beslag voor binnen en buiten combineert Post en Eger het beste van mechanisch en elektromechanisch hang- en sluitwerk. Het systeem biedt maximale veiligheid. Met een paar muisklikken beheert u alle toegangen.

Standaard tien jaar garantie op het hang- en sluitwerk van mobiele wandsystemen

Een paar jaar garantie op hang- en sluitwerk is redelijk gangbaar in de markt van mobiele wandsystemen. Maar verder dan een jaar of vijf gaan de meeste aanbieders niet. Met uitzondering van het Gelderse BREEDVELD.

Apple opent deuren vernieuwde hoofdkantoor in Cork en kiest voor ABIMAT

Het beste en laatste nieuws over Apple

Meer dan geruchten over eventuele nieuwe producten of ontwikkelingen van Apple komen niet of nauwelijks buiten. Het beste en laatste nieuws over Apple is hierbij voor u geselecteerd:

 

Smart Home begint bij uw deur

Winkhaus brengt met blueCompact een elektronisch sluitsysteem op de markt, dat specifiek ontwikkeld is voor de particuliere woning en kleinere commerciële objecten zoals praktijken of kantoren.

Een schoon interieur begint bij de voordeur

Het familiebedrijf dat is opgericht in 1910, dankt zijn ontwikkeling en succesvolle groei aan opvolging van generatie op generatie.

Hoogwaardig en smaakvol veiligheidsbeslag van Intersteel in elke gewenste stijl

Mede omdat er uitsluitend wordt gewerkt met eersteklas materialen en het beslag is voorzien van cilindertrekbeveiliging, verwierf het het hoogste, SKG***- keurmerk.

Weekamp Deuren introduceert “Weekamp High Performance” hang- en sluitwerk

Dit om er zeker van te zijn dat het toegepaste hang- en sluitwerk op de deuren van Weekamp van de allerbeste kwaliteit is.

 

Weekamp introduceert Weekamp Montage Service voor vervanging van binnendeuren

De fabrikant biedt met deze service meer gemak en voordeel door alle zorg uit handen te nemen. Voor zowel de professionele partners als de consument.  

Deur dichttrekken is altijd op slot met de Nemef 4100 plus

Dit slimme slot draait jouw voordeur automatisch op slot. Veilig en makkelijk!