Overzicht productnieuws

Standaard tien jaar garantie op het hang- en sluitwerk van mobiele wandsystemen

Een paar jaar garantie op hang- en sluitwerk is redelijk gangbaar in de markt van mobiele wandsystemen. Maar verder dan een jaar of vijf gaan de meeste aanbieders niet. Met uitzondering van het Gelderse BREEDVELD.

Keuze in wandafwerkingen staat gelijk aan de toepassing van mobiele wandsystemen

Denk aan kantooromgevingen, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden. De keuze in wandafwerkingen is even omvangrijk als de toepasbaarheid van mobiele wandsystemen. De basisbeplating kan op vele manieren worden afgewerkt.

Een BREEDVELD wandoplossing voor waar het stil moet zijn

In april 2014 begon men met de grootschalige verbouwing van Theater Kerkrade, een van de twee theaters die samen de groep Parkstad Limburg Theaters vormen. Ruim drie jaar later, op 25 oktober aanstaande, opent het gerenoveerde theater haar vernieu

ENKA: monumentale pracht met moderne toepassingen

Herbestemming van de monumentale fabriekspanden van ENKA in Ede is niet alleen perfect passend bij deze ambities op het gebied van duurzaamheid, het behoud van deze panden is een presentje voor cultuur minnend Nederland. 

Turnkey-oplossingen van Parthos ontzorgen

Dit kan variëren van het produceren en leveren van multifunctionele werkplekken, lockersystemen, balies tot en met de complete inrichtingen.

Trends en innovaties in de wereld van beweegbare binnenwanden; wat zeggen de experts?

Glas en geluidswering, het zijn twee begrippen die steeds vaker worden gecombineerd. Ook de akoestiek is iets dat opdrachtgevers hoog in het vaandel hebben staan.

Optimaal gebruik maken van ruimte met mobiele glaswanden

De eindgebruiker centraal. Een trend die niet meer te stoppen is. En terecht, want juist de eindgebruiker is degene die decennia lang woont, werkt of zorgt geniet in de bouwwerken die we als sector realiseren.

BREEDVELD pakt primeur met Griggio Skin & Finger protection zaag

De productieafdeling van BREEDVELD mobiele wandsystemen heeft een Nederlandse primeur: de reeds goed uitgeruste werkvloer is uitgebreid met de Griggio Unica Safe.

Multifunctionele wanddynamiek van BREEDVELD geeft vastgoed speelruimte

Of het nu nieuwbouw, bestaand vastgoed of cultureel erfgoed betreft, mobiele wanden kunnen daarin een prachtig synergie-effect bewerkstelligen. Ruimtes komen tot leven en bewegen mee met de behoefte van de gebruikers.

 

Gedwongen technieken maken Breedveld-wanden extra gebruiksvriendelijk

De huidige generatie mobiele paneelwanden van BREEDVELD zijn het resultaat van decennialange ervaring en productinformatie. De ontwikkeling van mobiele technieken heeft nooit stilgestaan.