Overzicht productnieuws

NCB organiseert op 24 september het Bouwstroom event

Op dinsdag 24 september a.s. vindt het Bouwstroom event Flaneren op de Conceptenboulevard plaats. Dit evenement staat volledig in het teken van samenwerking binnen de bouw. Al tijden een 'hot' item.

 

Razendsnel en stofvrij naadloze wanden opzetten

Walls2Paint is een nieuw en innovatief wandpanelensysteem waarmee u snel, en zonder veel handelingen, binnenmuren verfraait of grote ruimtes opdeelt.

Ideaal voor bijvoorbeeld renovatie, nieuwbouw of utiliteitsbouw.

 

Modern materiaal met een nostalgische uitstraling

Heb je een renovatie- of nieuwbouwproject?

Extra geluidsabsorptie waar nodig met Ecophon Akusto One

Inmiddels heeft Akusto One zijn functionaliteit en veelzijdigheid bewezen. 

Troldtekt: veelzijdige akoestische wandoplossingen

Wanden kunnen esthetisch mooi afgewerkt worden met platen in alle mogelijke kleuren en verschillende vezelbreedtes. Onze Troldtekt panelen kunnen in alle mogelijke RAL en NCS kleuren gespoten worden.

Directe verlijming van binnenwanden bij renovatie- en nieuwbouwprojecten

In de voedselproductie-, verwerkings-, distributie-, opslag-, verpakkingsruimtes of in (groot) keukens moeten de omgeving voldoen aan kwaliteitseisen vanuit de NVWA en er moeten HACCP-richtlijnen opgesteld worden.

Slim bouwen met (prefab) wanden van Faay

De wandpanelen die Faay produceert hebben een kern van vlasscheven. Vlas is milieuvriendelijk en eindeloos hernieuwbaar. De vlaskern van de wanden zorgt voor stabiliteit, een goede brandwerendheid en een zeer hoge schroefvastheid.

 

Geluidsabsorptie; een schreeuw om stilte

Waarom dan niet een schreeuw om een betere ruimteakoestiek? Een schreeuw om stilte? Voor onze kinderen, voor de kwetsbaren onder ons en voor onszelf?

Vernieuwde Fibo-Trespo color collectie uitgebreid met extra matte afwerking

In dat kader is de Color collectie uitgebreid met 12 extra matte kleuren. Een mooie aanvulling op het al brede assortiment, waarbij gekozen kan worden uit verschillende kleuren, structuren, voegbreedte en tegelverdeling. 

Milieuvriendelijke wanden met uitstekende bouwfysische eigenschappen

Wie aan FAAY denkt, komt al snel uit bij duurzame wandsystemen opgebouwd uit biobased materiaal. De wandpanelen die Faay produceert hebben een kern van vlasscheven met aan weerszijden een toplaag van gipskarton.