Overzicht productnieuws

De Kracht van de Combinatie speelt in op de toenemende vraag naar luchtdicht bouwen

Zo is de EPC-norm per 1 januari 2015 verlaagd naar 0,4. Luchtdicht bouwen zorgt voor minder energieverbruik en minder uitstoot van CO2. De schil van een gebouw moet dan ook goed afgedicht worden om luchtlekkages te voorkomen.

Handige app van PCI-tegellijmsystemen

Daarmee kan de verwerker snel een product kiezen, de informatie raadplegen, het verbruik bepalen en een filmpje bekijken. Hij heeft zo altijd alle informatie voor een standaardproject paraat. In slechts enkele stappen plant hij een tegelproject.

Scheurvorming in kalkzandsteen voorkomen?

Aangezien de meeste kozijnhoeken over gaten van 13 mm beschikken, wordt vaak een stalen anker gebruikt om deze hoeken te bevestigen.

fischer projects: Velsertunnel

Tijdens de renovatie van de Velsertunnel is de hulp ingeroepen van bevestigingsexperts van fischer. Zo moest de tunnel geheel bekleed worden met brandwerende platen.

ENKA: monumentale pracht met moderne toepassingen

Herbestemming van de monumentale fabriekspanden van ENKA in Ede is niet alleen perfect passend bij deze ambities op het gebied van duurzaamheid, het behoud van deze panden is een presentje voor cultuur minnend Nederland. 

Walraven biedt oplossingen voor groot renovatieproject

De Engineers van Walraven hebben door middel van prefab oplossingen de installateurs uren kunnen laten besparen op de verbouwing.

BIS starQuick®: Snel, gemakkelijk en betrouwbaar!

De buis wordt volledig omsloten door de kunststof beugel, wat een garantie is voor een veilige bevestiging in alle omstandigheden.

Trends en innovaties in de wereld van beweegbare binnenwanden; wat zeggen de experts?

Glas en geluidswering, het zijn twee begrippen die steeds vaker worden gecombineerd. Ook de akoestiek is iets dat opdrachtgevers hoog in het vaandel hebben staan.

Mobiele geluidswerende wanden voor de ultieme ruimtebeleving

Beleving is namelijk zó belangrijk. Gebruikers moeten zich goed voelen in hun woon- en/of werkruimte. Ze moeten erdoor geïnspireerd worden. En dat kan!

Transparantie in combinatie met privacy bij mobiele geluidsisolerende glazen paneelwanden

Doordat de wandbreedte is ingevuld met opliggend helder veiligheidsglas met een omlijsting van een zeer smal kader welke aan de achterzijde van het glas in elke gewenst design kan worden gecoat, kan de Parthos Transpalace met groot gemak voldoen a