Overzicht productnieuws

Luxaflex® breidt outdoor collectie uit

Naast een uitgebreide collectie raambekleding biedt Luxaflex® ook een breed assortiment buitenzonwering met keuze uit raam-, terras- en vensteroplossingen.

 

Blijvend en beschermd genieten van het buitenleven met Solidare

Schommelende temperaturen, zon of regen, wind of geen wind. Met de Solid-Zip systemen van AVZ kunt u blijvend en beschermd genieten van het buitenleven.

 

1500 SolidScreens tegen hinderlijk zonlicht op Schiphol Central Business District

Glas is een aanwinst voor een gebouw, mits gecombineerd met de noodzakelijke buitenzonwering.

 

RENSON Fixvent met ventilatieve koeling

De zomer staat voor de deur en dus rijst opnieuw de vraag hoe woningen, kantoren en klassen voldoende gekoeld kunnen worden zonder de energiekosten de pan te laten uit te laten rijzen.

Download gratis de white paper 'Buitenzonwering: kosten, voorschriften en detailleren'

De vraag of buitenzonwering gewenst is, is vaak snel te beantwoorden.

Loggia schuifpanelen: zonwering en meer

Loggia schuifpanelen zijn ideaal om een gevel tegen rechtstreeks invallende zon te beschermen en tegelijk een extra accent te geven.

Oververhit gemeentehuis krijgt 'coole' groene zonwering

In het gemeentehuis in Heerhugowaard wordt het, wanneer de zon schijnt, onaangenaam warm. Zo warm zelfs, dat het deel van het gebouw dat achter de glazen zuidgevel ligt daardoor bij mooi weer nauwelijks bruikbaar is.

Houd de hitte buiten met VELUX buitenzonweringen en rolluiken

Om te voorkomen dat de kamer onder het dakraam té warm wordt, biedt VELUX perfect passende buitenzonweringen en rolluiken. 

Illumy by Luxlight: het meest complete platdakraam met elektrische buitenzonwering

Illumy heeft een lichtoppervlak vanaf 1,6 tot ruim 10 m2 en is daarmee het grootste platdakraam dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Leverbaar zijn drie modellen: lessenaarsdak, lessenaarsdak tegen muur en zadeldak.

Fixvent met ventilatieve koeling

De zomer staat voor de deur en dus stelt zich opnieuw de vraag hoe woningen, kantoren en klassen voldoende gekoeld kunnen worden zonder de energiekosten de pan te laten uit swingen.