Overzicht productnieuws

Raamluiken en raampanelen

Hoewel raamluiken en raampanelen vaak primair worden toegepast voor de inbraakveiligheid, kan hun zonwerende functie toch niet ontkend worden.

 

Europa maakt kennis met gevelsysteem Dri-Design

Kingspan brengt het slimme gevelbekledingssysteem Dri-Design op de Europese markt. In de VS was het product al een succes. De Europese uitrol start in Nederland, dat bekend staat om de vooruitstrevende architectuur.

’Houten gevelbekleding, terug van weggeweest’

Gevels zijn één van de eerste dingen waar we naar kijken bij gebouwen. De bekleding van de gevel is daarom een belangrijk onderdeel van een bouwkundige constructie. Gevelbekleding kennen we in vele soorten en maten.

Kingspan introduceert slim Dri-Design gevelsysteem

Dat is verleden tijd met Dri-Design, dat vandaag, na een succesvolle lancering in Amerika, door Kingspan op de Europese markt wordt gebracht. De esthetische vrijheid en duurzaam gebruik maken het gevelbekledingssysteem geliefd bij architecten.

Nieuw assortiment gevelbekleding ROCKPANEL® Stones

ROCKPANEL® Stones is een nieuwe lijn gevelbekleding die de pure uitstraling van steen en beton combineert met een laag gewicht en een eenvoudige verwerking.

Milin presenteert gevelbekleding Kerrafront Trend met smalle groef

Het product wordt gekenmerkt door zijn uni kleuren en robuuste uitstraling. De smalle groef heeft een perfecte aansluiting, zodat er na montage geen kieren ontstaan.

ENKA: monumentale pracht met moderne toepassingen

Herbestemming van de monumentale fabriekspanden van ENKA in Ede is niet alleen perfect passend bij deze ambities op het gebied van duurzaamheid, het behoud van deze panden is een presentje voor cultuur minnend Nederland. 

Woontoren Overhoeks snel wind- en waterdicht met Sips-panelen

Samen met ons zusterbedrijf Norwin zijn we vanaf engineeringsfase bij het project betrokken en werd gekozen voor invulling van het gietbouwcasco met de door Norwin geleverde SIPS-elementen voorzien van de door De Groot en Visser in eigen beheer on

Steni maakt het mogelijk om snelle en efficiënte gevels uit te voeren

Het Steni productieproces brengt een aantal wezenlijk voordelen met zich mee die het product meer dan toepasbaar maken voor onder andere de wereld van gevelrenovatie en transformatie.

 

Berlijns nieuwe associatie met "Bauhaus"

De nieuwbouw is een halconstructie met een extravagante gevel en past perfect in de voorname omgeving.