Overzicht productnieuws

Onze daken uit het verleden zijn uw garantie voor de toekomst

Derbigum SP FR dakbanen hebben een bewezen levensduur van meer dan 30 jaar, een unieke en hoog gepositioneerde gescheiden dubbele wapening, een minimum aan onderhoud en zijn 100% recyclebaar.

 

NedZink NOIR weerstaat natuurkrachten

Aan de rand van Landsmeer net boven Amsterdam staat een grote mooie villa. Omdat de woning aan de rand van een groot weidegebied ligt, kan het hier stevig waaien. Soms zelf zo hard dat de pannen van het dak vliegen.

 

Het dak in vijf definities

Los van het archetypische zadeldak, dat vrijwel ieder kind tekent wanneer het een huis op papier zet, zijn er natuurlijk vele vormen en uitvoeringen van daken en dakbedekkingen te bedenken.

 

Subsidie warmtepompen gaat wijzigen

Iedereen die overweegt om een lucht-water warmtepomp te installeren, doet er goed aan om daarmee haast te maken.

Icopal introduceert bitumenbestendige kunststof op Nederlandse markt

Icopal breidt het assortiment kunststof dak- en afdichtingsbanen uit met het merk WOLFIN. Met WOLFIN biedt Icopal een oplossing voor afdichtingen waaraan bijzondere eisen worden gesteld.

'Dakbedekking met hoge kwaliteit en lange levensduur geeft doorslag in keuze'

De allerbelangrijkste eigenschap van een dak is uiteraard een gebouw te beschermen tegen weersinvloeden.

Zuinigste technologie voor warmwaterproductie in huis met Vaillant uniSTOR boiler voor warmtepompen

De boilers zijn beschikbaar met een capaciteit van 200, 300, 400 of 500 liter. Systeemtechnologie staat voorop bij Vaillant.

NedZink NOVA en hout: een uitstekende match

Het nieuwe kantoor en de bedrijfskantine van houtbereidingsbedrijf Leegwater in Heerhugowaard bewijzen dat maar weer eens.

Merford ontwikkelt oplossing tegen geluidsoverlast van warmtepompen

Eén van de veel toegepaste alternatieven voor de gasgestookte cv-ketel is de lucht-waterwarmtepomp. Deze warmtepomp heeft zowel een binnen- als een buitenunit. De laatste zorgt nogal eens voor geluidsoverlast.

Prefab EPDM-detailoplossingen bij Pontsteiger

Om een gegarandeerde water- en luchtdichte schil te krijgen, zijn geprefabriceerde EPDM manchetten en membranen toegepast bij de gevelelementen en inpandige balkons.