Overzicht productnieuws

Subsidie warmtepompen gaat wijzigen

Iedereen die overweegt om een lucht-water warmtepomp te installeren, doet er goed aan om daarmee haast te maken.

Zuinigste technologie voor warmwaterproductie in huis met Vaillant uniSTOR boiler voor warmtepompen

De boilers zijn beschikbaar met een capaciteit van 200, 300, 400 of 500 liter. Systeemtechnologie staat voorop bij Vaillant.

Merford ontwikkelt oplossing tegen geluidsoverlast van warmtepompen

Eén van de veel toegepaste alternatieven voor de gasgestookte cv-ketel is de lucht-waterwarmtepomp. Deze warmtepomp heeft zowel een binnen- als een buitenunit. De laatste zorgt nogal eens voor geluidsoverlast.

Vaillant levert de compacte aroTHERM warmtepomp nu ook via de groothandel

Voorheen konden installateurs deze warmtepomp enkel via Vaillant bestellen. De aroTHERM warmtepomp heeft het energielabel A++ voor verwarming en A voor tapwater, wat de efficiëntie van de warmtepomp bewijst.

Optimaal rendement warmtepomp met dakwarmte!

Bij deze renovatie mocht het monumentale karakter van het pand op geen enkele manier aangetast worden. Dit was een flinke uitdaging, omdat er wel systemen aangebracht moesten worden om het rendement van de warmtepomp te optimaliseren.

LG introduceert nieuw MULTI V 5 warmtepompsysteem met bewezen topspecificaties

LG Electronics (LG) presenteert het nieuwe MULTI V 5 warmtepompsysteem.

Nieuwe range watergekoelde multiscroll koudwatermachines en warmtepompen

De Clivet WSH-XSC3 watergekoelde koudwatermachines en WSHN-XSC3 water/water warmtepompen vormen het antwoord voor middelgrote en grote capaciteiten.

Vaillant introduceert de betrouwbare en compacte ecoTEC pure voor de prijsbewuste consument

De opvolger van de populaire ecoTEC classic is het meest compacte toestel van Vaillant met veiligheidssifon en (optioneel) geïntegreerd expansievat.

VRV-IV van Daikin opgenomen in EPC-software

Daikin uit Capelle aan den IJssel is de eerste leverancier van VRV-techniek die een lucht-lucht warmtepomp integreert in de EPC-calculatiemethodiek.

ENKA: monumentale pracht met moderne toepassingen

Herbestemming van de monumentale fabriekspanden van ENKA in Ede is niet alleen perfect passend bij deze ambities op het gebied van duurzaamheid, het behoud van deze panden is een presentje voor cultuur minnend Nederland.