Overzicht productnieuws

ENKA: monumentale pracht met moderne toepassingen

Herbestemming van de monumentale fabriekspanden van ENKA in Ede is niet alleen perfect passend bij deze ambities op het gebied van duurzaamheid, het behoud van deze panden is een presentje voor cultuur minnend Nederland. 

Multifunctionele wanddynamiek van BREEDVELD geeft vastgoed speelruimte

Of het nu nieuwbouw, bestaand vastgoed of cultureel erfgoed betreft, mobiele wanden kunnen daarin een prachtig synergie-effect bewerkstelligen. Ruimtes komen tot leven en bewegen mee met de behoefte van de gebruikers.

 

Verwisselbare platen geven bestaande wanden NIEUW gezicht

Dat paneelplaten van mobiele paneelwanden per plaat een andere kleur of afwerking kunnen hebben, is waarschijnlijk niet nieuw.

Flexibele wanden BREEDVELD onderdeel herbestemming bestaande gebouwen

Idealisten, architecten, ondernemers en lokale betrokkenen zetten zich steeds vaker actief in voor behoud en hergebruik van bestaande gebouwen.

Trend- en accentverschuivingen in zaalverhuur

De markt van gastronomie, zaalverhuur en conferentiecentra is volop in beweging. Vanaf 2010 hebben zich dan ook duidelijke trends doorgezet. Uit diverse onderzoeken blijkt dat groepen kleiner worden en dat accenten verschuiven.

Breedveld wanden komen tegemoet aan vrijwel al uw wensen

Sinds mei 2013 is het hoofdkwartier van Cap Gemini in een prachtig nieuw pand gevestigd. Ook BREEDVELD Mobiele Wandsystemen heeft daar een steentje aan bijgedragen door het Auditorium te voorzien van unieke mobiele paneelwanden.

BREEDVELD glaswand geeft ruimte extra dimensie

Langs de A1, ter hoogte van Amersfoort, is het veelbesproken Prénatal Hearts geopend. Dit opzienbarende complex is een bijzondere ontmoetingsplek vol beleving en inspiratie voor iedereen die bij nieuw en opgroeiend leven betrokken is.