Overzicht productnieuws

Voor elke woning de ideale warmtepomp

De markt voor warmtepompen groeit spectaculair. Logisch, want alles komt nu samen; een kabinet dat snel van de aardgas gestookte cv-ketel af wil, een forse ISDE subsidie op warmtepompen, een sterk stijgende gasprijs en een lage spaarrente.

Bezoek de Warmtepomp Roadshow!

Wil jij je kennis over warmtepompen vergroten? Ben je benieuwd welk type warmtepomp het best aansluit bij jouw project? Zoek je meer informatie over wetten en subsidies op het gebied van duurzaamheid?

Is er nog ruimte voor de cv-ketel na 2021?

Aanleiding voor deze vraag is het Manifest dat op 29 maart 2018 overhandigd is aan de 2e Kamer. De visie van ATAG Verwarming op de verduurzaming van de Nederlandse woningen.

 

Vernieuwde buitenmodules Ecodan warmtepomp zetten de standaard

De vernieuwde buitenunits onderscheiden zich door hun stille werking, compacte uitvoering en verder verbeterde prestaties.

BUVA komt met tweede revolutionaire warmtepomp op de markt

“Wij zien de wereld om ons heen in rap tempo veranderen” geeft Schouten aan. “Om te voldoen aan de Energieagenda van 2016 om in 2050 Nederland volledig aardgas vrij te krijgen, moeten we nu de woningbouw gaan voorbereiden.

De NIBE hybride warmtepomp – onmisbaar voor een succesvolle energietransitie

De NIBE hybride warmtepomp wordt geleverd in diverse pakketten, waardoor voor elke situatie een passende installatie kan worden samengesteld.

Zonnewarmte met subsidie, een lage energie index en een EPC onder 0,4

Nederland bouwt, verbouwt en renoveert. Het woningbestand van Nederland verandert snel. De drijvende kracht achter deze mutatie is de Europese Regelgeving, de EPBD (Energy Performance of Buildings Directive).

GeniaAir: het innovatieve warmtepompsysteem van AWB

AWB’s GeniaAir is een compleet, eenvoudig installeerbaar en betrouwbaar systeem waarmee gemakkelijk verbeteringen op het gebied van energieprestaties en comfort kunnen worden gerealiseerd.

Bedien je warmtepomp op afstand met het geoTHERM hybride systeem

Het geoTHERM systeem bestaat uit een 3 kW wandhangende warmtepomp die gekoppeld wordt aan een ecoTEC plus (hybride) of een uniSTOR warmtepompboiler (all electric) voor verwarming, warm water en koeling.

GeniaAir: het innovatieve warmtepompsysteem van AWB

Afhankelijk van de situatie kan GeniaAir worden geïnstalleerd als All electric of als Hybrid systeem. De GeniaAir behaalt een maximale EPC-verbetering van 0,4 en tot wel 3 stappen in woninglabelverbetering.