Overzicht productnieuws

Onze daken uit het verleden zijn uw garantie voor de toekomst

Derbigum SP FR dakbanen hebben een bewezen levensduur van meer dan 30 jaar, een unieke en hoog gepositioneerde gescheiden dubbele wapening, een minimum aan onderhoud en zijn 100% recyclebaar.

 

NedZink NOIR weerstaat natuurkrachten

Aan de rand van Landsmeer net boven Amsterdam staat een grote mooie villa. Omdat de woning aan de rand van een groot weidegebied ligt, kan het hier stevig waaien. Soms zelf zo hard dat de pannen van het dak vliegen.

 

Het dak in vijf definities

Los van het archetypische zadeldak, dat vrijwel ieder kind tekent wanneer het een huis op papier zet, zijn er natuurlijk vele vormen en uitvoeringen van daken en dakbedekkingen te bedenken.

 

Icopal introduceert bitumenbestendige kunststof op Nederlandse markt

Icopal breidt het assortiment kunststof dak- en afdichtingsbanen uit met het merk WOLFIN. Met WOLFIN biedt Icopal een oplossing voor afdichtingen waaraan bijzondere eisen worden gesteld.

'Dakbedekking met hoge kwaliteit en lange levensduur geeft doorslag in keuze'

De allerbelangrijkste eigenschap van een dak is uiteraard een gebouw te beschermen tegen weersinvloeden.

NedZink NOVA en hout: een uitstekende match

Het nieuwe kantoor en de bedrijfskantine van houtbereidingsbedrijf Leegwater in Heerhugowaard bewijzen dat maar weer eens.

Prefab EPDM-detailoplossingen bij Pontsteiger

Om een gegarandeerde water- en luchtdichte schil te krijgen, zijn geprefabriceerde EPDM manchetten en membranen toegepast bij de gevelelementen en inpandige balkons.

Bezoek NedZink op Material Xperience 2017!

Hier vinden tegelijkertijd de Internationale Bouwbeurs en het materiaalevenement Material Xperience plaats. NedZink presenteert NedZink NUANCE; procesmatig gepatineerd titaanzink voorzien van fijne pigmenten.

Troelstra & De Vries is SOPREMA

Een logische stap in de ontwikkeling van het Friese bedrijf. Sinds 1930 produceert Troelstra & de Vries BV de beste bitumineuze dakrollen die er zijn. Garantgum, Varyflex, Unicoat en APAX zijn een begrip in de dakenmarkt.

Icopal helpt totaalkosten van dakbedekking verlagen

Verkeerde zuinigheid kan de eigenaar van een dak flinke financiële parten spelen. Een veelvoud van het aanvankelijk uitgespaarde bedrag kan namelijk opgaan aan het latere onderhoud.