Overzicht productnieuws

Vluchtwegverlichting in het zwart

Op veler verzoek is Famostars CELO standaard in het zwart opgenomen in het assortiment als CELO Cinema.

Famostar behoudt identiteit na overname beursgenoteerde verlichtingsspecialist

De Velpse specialist op gebied van noodverlichting Famostar Emergency Lighting BV (Famostar) is eind vorige maand overgenomen door F W Thorpe

Famostar verbindt zich aan Britse leverancier van professionele verlichting

Famostar emergency lighting BV (Famostar), specialist in noodverlichting en gevestigd in Velp (Gld.), is overgenomen door F W Thorpe Plc (Thorpe), producent van verlichting voor de professionele markt.

De vernieuwde verlichtingsarmatuur Pro met vluchtwegverlichting

De wandversie van Famostars productfamilie Pro is vanaf nu verkrijgbaar met een lens onderin de armatuur. Dit levert u een serieuze besparing op in het aantal te plaatsen noodverlichtingsarmaturen.

Vraag nu een Toolbox over noodverlichting aan!

Wij organiseren graag een Toolbox, bij u of ons op locatie en geheel kosteloos. Actuele wet- en regelgeving combineren we met tips over veilig werken en praktijksituaties.

Noodverlichting aangestuurd door DALI in TBS-kliniek

Van der Hoeven Kliniek is een kliniek voor forensische psychische zorg (TBS-kliniek). 

De hele productfamilie Allround in led

Allround is Famostar's veelzijdige, waterdichte vluchtwegaanduiding en -verlichting in led met een strak, industrieel en robuust design.

Famostar brengt noodverlichting op grote hoogte en in lange gangen

Wist u dat u Famostars nieuwste productfamilie HiVision uitstekend kunt combineren met Pro Plus? Zo heeft u de ideale oplossing voor hoge ruimtes met lange gangen als hallen, loodsen en magazijnen.