Overzicht productnieuws

'LG heeft voor Nul op de meter woningen de power in huis om alles bij 1 partij te laten produceren'

“Traditioneel gezien wordt een huishouden aangesloten op het gas- en elektranet, daarmee is het huis ‘on-grid’.

Heating Group loopt met EcoConso voor op Europese klimaatregeling

De Europese overheden zijn druk bezig de wereldwijde Co2 uitstoot te verminderen. Hiervoor is in januari 2016 de Ecodesign ERP ingegaan voor alle energiegerelateerde producten.

Renson als totaalaanbieder van alle ventilatie-onderdelen: van afvoerrooster tot dakdoorvoer

Naast de ventilatie-unit, extractieroosters en bedieningen is er nu ook een design dakdoorvoer en een flexibel dubbelwandig luchtkanalensysteem beschikbaar, omdat er van een goed werkend ventilatiesysteem pas sprake kan zijn na een degelijke insta

Ongezonde gebouwen zorgen voor zwakkere gezondheid

Bewoners van woningen met een ongezond binnenklimaat hebben ruim anderhalf keer meer kans op een slechte gezondheid dan bewoners van ‘gezonde’ woningen.

3 redenen voor een betere klimaatbeheersing in elke industrie

De metaalindustrie heeft bijvoorbeeld te maken met vervuiling en vrijkomende warmte. De voedingsmiddelenindustrie kampt met een hygiëne vraagstuk en distributiecentra hebben in de zomer vaak te kampen met een warmteprobleem.

LG breidt garantie Multi-Split portfolio uit naar tien jaar

De overige losse onderdelen behouden de garantietermijn van 5 jaar. Deze garantie geldt voor producten die sinds 1 januari 2017 zijn geproduceerd.

Vaillant Group biedt online advies op maat met TPAonline

Het voorbereiden van nieuwbouw- en renovatieprojecten, aanbestedingen of klantgesprekken over vervanging van bestaande verwarmings- en klimaatbeheersystemen vergt veel markt- en technische kennis.

Efficiënt en energiezuinig koelen en ventileren met één systeem

Colt adiabatische koeling, type CoolStream, is een natuurlijk koelsysteem op basis van directe verdamping. De Coolstream is goed te combineren met bestaande ventilatievoorzieningen.

Universele NOM-installatieset voor duurzame renovatie van woningen

Een bedrijfsklare lucht-water warmtepomp, ruimteverwarming, sanitair warm water en WTW-ventilatie in één compact concept. Alle technische componenten van de installatie ingebouwd in één compacte box.

Renovatie: de balans tussen oud en nieuw

Elk renovatieproject is dan ook een unieke uitdaging.