Overzicht productnieuws

Van vloer tot wand tegen schade bestand!

Vooral in het onderwijs en de zorg zijn wanden vaak lastig te onderhouden. Ze raken al heel snel vuil en beschadigd door het intensieve gebruik.

Holonite levert witte elemement aan voor nieuwbouw aan de Wapserveenstraat in Den Haag

Den Haag Zuidwest is een van de grootste naoorlogse woonwijken van Nederland. Oude flatgebouwen maken steeds meer plaats voor nieuwbouw van eengezinswoningen en appartementen.

RHEINZINK gevelsystemen voor lange levensduur, kwaliteit en hergebruik

Een RHEINZINK gevel springt er op deze eigenschappen zeer positief uit en is, om dit te onderstrepen, Cradle to Cradle gecertificeerd. Bovendien is RHEINZINK een puur en levend materiaal met een natuurlijke veroudering.

Derako - Foreco gevelsysteem - karakteristiek en uiterst duurzaam

De materialen zijn uiterst duurzaam en het Derako gevelsysteem biedt een geheel zichtloze (blinde) montage. De gepatenteerde clips zorgen bovendien voor een exacte en windbestendige plaatsing van de lamellen.

 

Roval biedt maatwerk in aluminium renovatieprojecten

Dat kan zijn in functionaliteit, in duurzaamheid of in esthetisch opzicht.

Gevel renoveren? Steni is uw juiste partner!

Voor wat betreft esthetica is ons programma in staat voor iedere ontwerp een passende oplossing aan te bieden.

Simowood bio-based gevelrenovatieplaat met houtnerfstructuur

Het ziet er uit als hout, het kan gebogen, diepgetrokken en gelast worden als een thermoplastische kunststof. Toch is het plaatmateriaal samengesteld uit rijstschillen, steenzout en minerale olie.

Sculpturaal gebouw in Duitsland toont de 'kracht van het weglaten'

Bij een nieuw huis in Lake Constance tonen de architecten Biehler and Weith welke ongelooflijke impact een slim uitgedachte façade kan hebben op een gebouw.

Waarom buitenmuren isoleren de beste optie is

Slecht geïsoleerde gebouwen verliezen kostbare energie: kostbaar voor het milieu en de portemonnee. Bijkomend isoleren is dus verstandig.

Nieuw totaalconcept voor houten gevelbekleding met Plan@Wood

Houten gevels zijn bepalend voor de uitstraling van een gebouw. Daarbij is brandveiligheid een belangrijk aandachtspunt.