Overzicht productnieuws

Na-isoleren met een nieuw buitengevelsysteem: snel, brandveilig en efficiënt geïsoleerd

Het bedrijf FOAMGLAS® lanceert een nieuw innovatief totaalsysteem waarmee snel, effectief, duurzaam en esthetisch kan worden gerenoveerd.

Luchtdicht bouwen met StoTherm Classic

Wist u dat Sto speciaal voor de correcte uitvoering van luchtdichte aansluitdetails een volledig assortiment biedt? Speciale afdichtband, primer en rollers bieden u optimale zekerheid. 

Eerste nul-op-de-Meter portiekflat van Nederland is een feit

Woningstichting SSW en het team van 'De Verduurzamers' hebben in De Bilt / Utrecht de eerste Nul-op-de-Meter portiekflat van Nederland gerealiseerd. Een belangrijke rol in deze renovatie was weggelegd voor de vernieuwde, goed geïsoleerde gevels.

Trends en innovatie op het gebied van isolatie volgens Faay

Monique de Vos-Faay, commercieel directeur Faay.

Zuringhof geeft groene impuls aan jaren 70 wijk

Tot een paar maanden geleden was appartementencomplex Zuringhof een typisch gebouw van zijn generatie, zowel energetisch als qua uiterlijk.

Trends en innovaties op het gebied van isolatie volgens Pittsburgh Corning

'Mijn naam is Remko Perre en ik ben Salesmanager Nederland bij Pittsburgh Corning Nederland BV, producent van FOAMGLAS®.

Trends en innovatie op het gebied van isolatie volgens BLUEDEC

Toine Wassing, directeur bij BLUEDEC: 'ik zou wel eens willen vragen of men zich voldoende realiseert dat koudebruggen goed ingepakt moeten worden en hoe men dat dan doet.

Trends en innovatie op het gebied van isolatie volgens Isobouw

Gerard Eilers: 'Ik ben projectmanager R&D.

Trends en innovatie op het gebied van isolatie volgens Reynaers

Hans van der Looij, Sales & Marketing Manager van Reynaers: 'Mijn vraag aan collega isolatiebedrijven: Wat is jouw visie op 3D-printing in combinatie met het creëren van geïsoleerde gebouwen?'

Thermische isolatie is geen gebakken lucht

“Lucht isoleert.” Dat is wat mijn moeder zei, wanneer ze een steek van haar breiwerk liet vallen. En in zekere zin had ze gelijk: alles waarin lucht stil blijft staan, isoleert.