Overzicht productnieuws

‘Een binnenwand is veel meer dan een lijntje op een bouwtekening’

Vandaag de dag moeten we steeds efficiënter met onze tijd en ruimte omgaan. Niet alleen het ontwerpen en het bouwen van ruimtes verandert, ook de fabrikanten gaan met hun tijd mee.

 

BIA Circulaire scheidingswanden voor de bouw

Met de 1e werken in Almere die BIA Systeemwanden met hun Circulaire Scheidingswanden hebben gerealiseerd, is inmiddels ook de nodige ervaring opgedaan.

Hunter Douglas Architectural’s HeartFelt® nu ook verkrijgbaar als wandsysteem

Het bekroonde Heartfelt® modulaire vilten plafondsysteem is vanaf heden ook verkrijgbaar als wandsysteem.

Troldtekt: veelzijdige akoestische wandoplossingen

Wanden kunnen esthetisch mooi afgewerkt worden met platen in alle mogelijke kleuren en verschillende vezelbreedtes. Onze Troldtekt panelen kunnen in alle mogelijke RAL en NCS kleuren gespoten worden.

Directe verlijming van binnenwanden bij renovatie- en nieuwbouwprojecten

In de voedselproductie-, verwerkings-, distributie-, opslag-, verpakkingsruimtes of in (groot) keukens moeten de omgeving voldoen aan kwaliteitseisen vanuit de NVWA en er moeten HACCP-richtlijnen opgesteld worden.

Ruimte creëren of ruimten scheiden met transparante vouwwanden

Met enkele simpele handelingen is de gewenste scheiding of een volledige opening te maken.

Binnenwanden die het verschil maken op het gebied van akoestiek

Binnenwanden kunnen hierbij het verschil maken. Verwol presenteert de Slimline Serie systeemwanden; geluidsisolerend tot 55dB en C2C Silver gecertificeerd.

Gipskartonplaten zorgen voor extra geluidsisolatie en vochtwering bij renovatie Van der Valk hotel in Tiel

Van der Valk concern besloot om het bestaande hotel in Tiel een facelift te geven en tegelijk ook flink uit te breiden. Op die manier wil men tegemoet komen aan de huidige wensen van hotelgasten en zakenlui, én meer dan dat. 

Een BREEDVELD wandoplossing voor waar het stil moet zijn

In april 2014 begon men met de grootschalige verbouwing van Theater Kerkrade, een van de twee theaters die samen de groep Parkstad Limburg Theaters vormen. Ruim drie jaar later, op 25 oktober aanstaande, opent het gerenoveerde theater haar vernieu

Milieuvriendelijke wanden met uitstekende bouwfysische eigenschappen

Wie aan FAAY denkt, komt al snel uit bij duurzame wandsystemen opgebouwd uit biobased materiaal. De wandpanelen die Faay produceert hebben een kern van vlasscheven met aan weerszijden een toplaag van gipskarton.