Overzicht productnieuws

Marmoleum vloeren van Forbo Flooring zorgen voor natuurlijke uitstraling duurzaamste school Nederland

Het nieuwe basisschoolcomplex De Brinck/De Petteflet in Uden is de duurzaamste school van Nederland en wordt verwarmd door middel van een ijskelder.

Forbo Eurocol lanceert 370 MultiTerrazzo op DOMOTEX 2018

Forbo Eurocol is ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de DOMOTEX-beurs, die van 12 t/m 15 januari in Hannover wordt gehouden.

Verrassende vinylvloer geeft rijk en luxueus beeld

Forbo Flooring introduceert deze maand een gloednieuwe homogeen vinyl collectie genaamd Sphera Evolution. De vloer is zeer fraai en bijna niet als traditioneel homogeen vinyl te herkennen.

De creatieve oplossing voor terras-, entree- en galerijvloeren

Hiermee kunt u, door middel van een speciale folie, uw persoonlijke ontwerp nog meer laten spreken.

Hightech bedrijf EPR speelt op safe met ESD-veilige Bolidt vloer

Deze campus is een technologisch bedrijvenpark voor hoogwaardige, innovatieve bedrijven op het gebied van life science, health en semiconductors.

Effectieve vloerbescherming voor balkons en galerijen

Ze hebben te maken met intensief gebruik én met de invloed van het grillige Nederlandse weer. Vloeren en galerijen zijn niet alleen gezichtsbepalend, ze zijn ook van belang voor het behoud van de waarde van vastgoed.

Eurocol LiquidDesign-stalenboek nu op aanvraag verkrijgbaar

Om zijn onlangs geïntroduceerde, gegoten vloerafwerking LiquidDesign nog beter aan klanten te kunnen promoten, introduceert Forbo Eurocol een fraai stalenboek.

DECO PROTECT in parkeergarage Heuvelpoort

Het voormalig winkelcentrum wordt omgetoverd tot parkeergarage.  Een gigantische kraan boven op het pand zorgt ervoor dat de verbouwing van alle kanten zichtbaar is. 

Forbo meets Dutch Design Week

Unieke samenwerkingen met Nederlandse ontwerpers leveren een hernieuwde kijk op vloeren op die wij nog niet eerder zagen. Komt u kijken?

Aan het roer van de Kapiteinflats

Verzekerd zijn van de veiligheid van de constructie bij uitkragende galerijvloeren? Bij de Kapiteinflats in Zwijndrecht is tijdens een omvangrijke renovatie een monitoringsysteem geïnstalleerd om de actieve corrosie in de betonplaten te meten.