Overzicht productnieuws

Iedere renovatie verdient een warme vloer

MAGNUM levert diverse vloerverwarmingssystemen die uitermate geschikt zijn voor renovatieprojecten. Door de minimale installatiehoogte hoeft er geen freeswerk verricht te worden.

Twee daarvan kunnen zelfs in de muur worden verwerkt.

nVent lanceert nieuwe RAYCHEM QuickNet vloerverwarmingsmatten met SENZ WIFI thermostaat

nVent kondigde de introductie aan van zijn verbeterde nVent RAYCHEM QuickNet verwarmingsmat.

Magnum Tube is 'made in Holland'

De 5-laagse vloerverwarmingsbuis met diffusiedichte EVOH-laag is gemaakt van PE-RT Type 1 (Polyethylene Raised Temperature). Dit type is sterk, flexibel en uitermate geschikt voor hoge temperaturen.

Slim, zuinig en milieubewust: comfort voor vloer en wand

MAGNUM Projectservices biedt hiervoor complete en duurzame verwarmingssystemen aan. De systemen kunnen worden toegepast in woonhuizen, kantoren en werkplaatsen maar ook in grotere openbare ruimten en gebouwen.

Innovatieve elektrische verwarmingsoplossingen

In combinatie met een intelligent systeem kan men niet alleen het zelfvoorzienend stroomgebruik optimaliseren, maar ook helpen om toekomstige tijdelijke overschotten in het net op te vangen.

Therminon het meest innovatief met BIM

Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van de meerwaarde en maken de vertaalslag van 2D naar 3D. Dit is ook Therminon, fabrikant van duurzame vloerverwarmingsverdelers en systeemleverancier niet ontgaan. 

Vloer- & wandverwarming voor iedere situatie

Dit systeem bestaat uit kunststof matten (tegels), die eenvoudig aan elkaar worden geklikt. Een vloerverwarmingsbuis van 10mm wordt met hetzelfde gemak in de matten geklikt.

Magnum Projectservices neemt LOGUS Duurzame Projecten over

Het bedrijf zal verder gaan onder de naam MAGNUM Projectservices met als hoofdvestiging Slabbecoornweg 41 te Tholen. 

Altijd volledige controle over uw vloerverwarming

Het systeem bestaat uit draadloze thermostaten en een controller die bij de verdeler wordt gemonteerd. Het systeem biedt via iedere PC, Tablet of Smartphone een zeer gebruiksvriendelijke aansturing van de verschillende zones. 

Vloerverwarming voor iedere situatie

Magnum levert en produceert voor elke verwarmingsvraag een passende oplossing.