Overzicht productnieuws

Flotex Zero Emission: kampioen binnenklimaat

Vanaf nu garandeert de vloerproducent dat alle non-print Flotex textielvloeren een zogenaamde nul emissie hebben en dus geen vluchtige stoffen meer uitstoten na installatie met mogelijk negatieve gevolgen voor de mensen die erop werken, leven of r

Forbo beantwoordt ruime meerderheid duurzaamheidsdoelen VN

Vooral op het gebied van ‘Climate action’ en ‘Good health and well-being’ doet de vloerproducent, die zich laat voorstaan op haar ‘groene’ koers, het goed.

Modern dessin met een natuurlijke uitstraling

Door het subtiele, smaakvolle kleurenspectrum en het gemarmerde dessin is norament arago perfect voor het gebruik in representatieve ruimten.

Tarkett bekroond met Red Dot Award voor iD Mixonomi-collectie

De Red Dot Award – een van de grootste designwedstrijden ter wereld – is al meer dan zestig jaar de internationale bevestiging van uitzonderlijke designkwaliteit.

Wereld Astma Dag: whitepaper binnenmilieu en de keuze voor een vloer

Forbo heeft onlangs een whitepaper geschreven waarin het op een objectieve manier tracht de vele facetten van het binnenmilieu te omschrijven met als doel de lezer te voorzien van informatie, opdat die zelf een mening kan vormen over hetgeen er ov

iQ, New for Life

Een Tarkett iQ homogene vinyl vloer zal er hetzelfde uitzien, zelfs na 25 jaar, dankzij de next-generation oppervlaktebehandeling en unieke dry-buffing restauratie technologie.

Nieuwe Flotex Tibor doet ontwerpen Tibor Reich herleven

Tibor Reich was een Hongaarse ontwerper die in Groot-Brittannië een ware designrevolutie ontketende.

Rubber vloeren als een kunstwerk

Positieve geluiden over een buitengewoon dessin – de nieuwe rubber vloerbedekking noraplan lona van nora flooring systems wordt bij de architecten goed ontvangen.

Desso presenteert tijdloos design in Milaan

Desso, onderdeel van Tarkett, neemt als vooraanstaand merk in duurzame en innovatieve tapijt en tapijttegels deel aan de succesvolle tentoonstelling. Bezoekers zullen door Desso getrakteerd worden op een presentatie van tijdloos textiel.

IF Design Award voor nieuwe Marmoleum Cocoa

In totaal sturen jaarlijks ruim 5000 bedrijven een ontwerp in waaronder bekende namen als Ferrari, Braun en IBM.