Overzicht productnieuws

DICTATOR huislift staat voor onbeperkte bewegingsvrijheid

Het gezamenlijke DICTATOR liftprogramma omvat niet alleen liftdeursluiters en aanverwante artikelen voor de liftdraai- en schuifdeuren, maar ook complete liftsystemen zoals de

Offshore platform met een lift

Het verticaal transporteren van personen kan op velerlei manieren maar soms mag het ietsje meer zijn.

Het alternatief voor een traditionele lift

Volledig automatische besturing, moderne slanke schuifdeuren en zoals u van Aesy Liften gewend bent: geen liftput, dakopbouw of machinekamer.

Kone zet nieuwe standaard in liftenservice met internet of things

De liften worden uitgerust met sensoren en analyzers die real time data verstrekken over de prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid van de installatie.

Personenlift ook voor buiten, ideaal voor renovaties

Aesy liften kunt u onderverdelen in 4 categorieën: personenliften, cabineliften,

Is een trap nog nodig, wanneer een woning een lift bevat?

Wanneer je de hoogteverschillen tussen de vloeren van een nieuwbouwwoning overbrugt met een lift, heb je dan nog wel trappen nodig? Of kun je misschien volstaan met steilere trappen dan normaal? Wat zegt het Bouwbesluit daar over?

 

Architecten vinden hun weg naar Aesy Liften!

Met een Aesy lift heeft u vrijheid in design en maatvoeringen. Hierdoor is uw lift volledig te personaliseren en elk pand toegankelijk te maken.

4 liften vervangen Woonstad Rotterdam

Wat is de reden om zo’n project op te starten? Wie zijn erbij betrokken? Hoe wordt het aangepakt en wat is het resultaat? Deze vragen vormen de basis voor een serie artikelen onder de naam ‘Op de schop’ over liftprojecten.

De meest complete basislift

Wilt u een mooi design, flexibele maatvoering en geen bouwkundige aanpassingen? De Personenlift A-5000 is de meest complete basislift, met luxe en comfort voor een eerlijke prijs.

Al uw wensen in een Aesy lift

Onze personenlift A-5000 wordt steeds populairder en is de meest verkochte lift in Nederland. Dit komt doordat u bij Aesy Liften luxe en comfort voor een eerlijke prijs krijgt. De lift is mooi, eenvoudig en gemakkelijk in gebruik.