Overzicht productnieuws

Flexibel met optimale veiligheid

Met eAccess beslag voor binnen en buiten combineert Post en Eger het beste van mechanisch en elektromechanisch hang- en sluitwerk. Het systeem biedt maximale veiligheid. Met een paar muisklikken beheert u alle toegangen.

Standaard tien jaar garantie op het hang- en sluitwerk van mobiele wandsystemen

Een paar jaar garantie op hang- en sluitwerk is redelijk gangbaar in de markt van mobiele wandsystemen. Maar verder dan een jaar of vijf gaan de meeste aanbieders niet. Met uitzondering van het Gelderse BREEDVELD.

Smart Home begint bij uw deur

Winkhaus brengt met blueCompact een elektronisch sluitsysteem op de markt, dat specifiek ontwikkeld is voor de particuliere woning en kleinere commerciële objecten zoals praktijken of kantoren.

Hoogwaardig en smaakvol veiligheidsbeslag van Intersteel in elke gewenste stijl

Mede omdat er uitsluitend wordt gewerkt met eersteklas materialen en het beslag is voorzien van cilindertrekbeveiliging, verwierf het het hoogste, SKG***- keurmerk.

Weekamp Deuren introduceert “Weekamp High Performance” hang- en sluitwerk

Dit om er zeker van te zijn dat het toegepaste hang- en sluitwerk op de deuren van Weekamp van de allerbeste kwaliteit is.

 

Weekamp introduceert Weekamp Montage Service voor vervanging van binnendeuren

De fabrikant biedt met deze service meer gemak en voordeel door alle zorg uit handen te nemen. Voor zowel de professionele partners als de consument.  

Deur dichttrekken is altijd op slot met de Nemef 4100 plus

Dit slimme slot draait jouw voordeur automatisch op slot. Veilig en makkelijk!

P+E Project-Line deurbeslag gemaakt uit massief gegoten roestvast staal

Met zijn nieuwe Project-Line serie komt Post en Eger tegemoet aan de groeiende behoefte van eindgebruikers aan veiligheid, duurzaamheid en esthetiek.

De Slimmere Deurkruk: Elektronische deurkruk met fraai design

Elektronische toegangscontrole en een mooi ontwerp: Post en Eger combineert beide in haar ontwerp van de Slimmere Deurkruk®. Een fraaie oplossing voor gecontroleerde toegang.

Nieuwe regelbare slotplaat voor Invisidoor deurkaders

Met een regelbereik van + en -3mm links / rechts vangt die eventuele montagespellingen perfect op.