Overzicht productnieuws

HomeTouch: één toestel voor zowel deurcommunicatie als domotica!

Voortaan beschikt men dankzij de HomeTouch van BTicino over één toestel voor domotica en deurcommunicatie, intuïtief te beheren en makkelijk te personaliseren via het touchscreen of met de app op smartphone of tablet.

 

Legrand stelt nieuw assortiment bureauoplossingen voor

Van Pop-up inbouwunits tot bureaublok, van inductielader tot  tafelcontactdoos. Legrand heeft hiermee het antwoord op elke vraag.

Gira System 3000 jaloeziebesturing

Een beperking tot drie opzetstukken voor bediening vereenvoudigt het assortiment. Zelfs het eenvoudige opzetstuk voor handmatige besturing slaat een individuele raambekledingspositie op.

Niko lanceert televisie- en internetaansluiting in één contactdoos

Bespaar op ruimte, installatietijd en bekabeling en kies voor de nieuwe RJ45-coaxaansluiting. Eén wandcontactdoos op maat voor de digitale televisiekijker.

Het multitalent voor gebouwtechniek

Via het uitstekende multitouch-display kunnen alle functies intuïtief met een tik of swipe worden bediend – makkelijker dan ooit tevoren.

Sfeer in serie afdekramen

Contrasterend met de rechtlijnige E2, gaat Gira E3 voor een zachte vormentaal. De afgeronde contouren en soft-touch-oppervlakken van de afdekramen geven de moderne gebouwentechniek een sympathiek gezicht. 

Deurcommunicatie via uw smartphone: BTicino heeft hiervoor de oplossing!

Deze binnenpost haalt het beste uit de combinatie van het vertrouwde BTicino 2-draadssysteem en de koppeling naar smartphone via Wi-Fi en het 3G/4G netwerk.

Gira designconfigurator: nu met augmented reality-functie

Dat geldt ook voor de elektrotechnische installatie. Daar is veel fantasie en ervaring voor nodig. Of de Gira designconfigurator. 

Gira zet succes Systeem 55 verder in schakelaar E3

Het schakelaarprogramma Gira E3 heeft een nieuwe vormentaal en een eigen kleurenpalet, dat harmonie en ontspanning uitstraalt.