Overzicht productnieuws

Batterij Aachen toont hoogstandjes in betonvormgevingstechniek

Bij de restauratie van Batterij Aachen, een restant van een Duitse kustbatterij langs de Noordzee in België, speelt beton de hoofdrol.

NBD E-magazine Prefab, Fundering, Betontechnieken en Casco

Het nieuwe NBD E-magazine over prefab, fundering, betontechnieken en casco is uit!.

Kelder rioolgemaal Delfland voorzien van innovatieve Triflex SmartTec

De pompen waren aan vervanging toe wegens regelmatige verstopping. Maar belangrijker, het beton van het gebouw was flink aangetast door rioolgassen.

Wel de look & feel van beton maar dan licht en snel

Steni is 53 lentes jong maar maakt nu een spannende ontwikkeling door.

Mebin betonmortel, wereldprimeur met GOUD

Met dit certificaat garandeert Mebin aan haar klanten duurzame betonmortel. Mebin, marktleider in Nederlandse betonmortel, heeft een wereldwijde primeur in duurzaamheid te pakken: een “Gouden” CSC-certificatie voor alle 32 Mebin betoncentrales.

BetonBewust|CSC certificering opgenomen in de Rabo Impactlening

Sinds 1 augustus heeft de Rabobank het BetonBewust|CSC certificaat vanaf niveau zilver opgenomen in haar impactlening, een zakelijke lening met rentekorting.

Fagro gaat verder als Faber Floor Upgrade 

Onder de naam Fagro is het stabiliseren en liften van betonvloeren door middel van een uniek schuimbeton-injectie systeem zowel in Nederland als ook in Duitsland en Belgie bekend geworden.

Alle 32 Mebin centrales bekroond met internationale Beton Bewust / CSC keurmerk

Het keurmerk Beton Bewust | CSC is op woensdag 12 april officieel uitgereikt aan Mebin tijdens de beurs Building Holland.

Bosch Beton krijgt als één van de eerste het internationale CSC-certificaat

Woensdag 12 april 2017 heeft Bosch Beton, als één van de eerste wereldwijd, het internationale Concrete Sustainability Council certificaat (CSC-certificaat) ontvangen.

Spanbeton introduceert Nieuwe Generatie Dwarsligger (NG30) op RailTech Europe 2017

Spanbeton lanceert een nieuw type dwarsligger op RailTech Europe 2017, die plaatsvindt van 28 tot en met 30 maart in de Jaarbeurs Utrecht.