Overzicht productnieuws

RHEINZINK gevelsystemen staan voor duurzaamheid

Levensduur, kwaliteit en hergebruik. Belangrijke eigenschappen bij de keuze voor een materiaal. Een RHEINZINK gevel springt er op deze eigenschappen zeer positief uit en is, om dit te onderstrepen, Cradle to Cradle gecertificeerd.

Roval levert maatwerk in aluminium dagkanten

Roval Aluminium, totaalleverancier van aluminium bouwproducten, is toonaangevend in maatwerkoplossingen.

 

Aliplast renoveert 68 woningen stijlvol met aluminium profielen

Voor het complex Stellenbosch is gekozen voor Aliplast raam- en deurprofielen.

Aluminium dankbaar materiaal voor renovatie

Zeker in de renovatieprojecten is dat een pluspunt, omdat je veel meer te maken hebt met afwijkende maten dan in de gestandaardiseerde nieuwbouw. En dan wordt een maatwerkspecialist, zoals Roval Aluminium ingeschakeld.

Grote ontwerpvrijheid met aluminium dagkanten

Roval Aluminium is als totaalleverancier van aluminium bouwproducten, zoals waterslagen, muurafdeksystemen, balustersystemen, dakranden, muurroosters en lamellenwanden en dakrandbeveiligingssystemen toonaangevend maatwerkspecialist.

15 november: Architects meet architects

ICDuBo is het grootste centrum voor duurzaam bouwen in Nederland met een showroom van 2500 m2.  Het programma spitst zich toe op esthetische en duurzame aluminium bouwtoepassingen.

 

SL 38 ultraslank aluminium systeem voor ramen en deuren

Met Slim Line 38 introduceert Reynaers een aluminium raam- en deursysteem dat niet alleen ultraslank is, maar ook voldoet aan de moderne thermische prestaties op gebied van isolatie, wind- en waterdichtheid.

Duurzame aluminium detaillering in de woningbouw

Daarnaast gebeurt er in de renovatiesector ook het een en ander. Veel aandacht gaat daarbij uit naar het verduurzamen van woningen.

SL 38 nieuw ultraslank aluminium renovatiesysteem voor ramen en deuren

Bovendien biedt het systeem de mogelijkheid voor toepassing van drievoudige beglazing.

De mogelijkheden van aluminium dagkanten

Roval Aluminium is toonaangevend maatwerkspecialist in aluminium bouwproducten voor daken en gevels en voor exterieur en interieur.