Overzicht productnieuws

Yale ENTR® slim deurslot vervangt ouderwetse sleutel

Ervaar het gemak van het slimme deurslot ENTR van Yale: dé specialist als het gaat om de beveiliging van je huis.

Deur dichttrekken is altijd op slot met de Nemef 4100 plus

Dit slimme slot draait jouw voordeur automatisch op slot. Veilig en makkelijk!

ASSA ABLOY introduceert C300 en C500 cilinderlijnen

ASSA ABLOY brengt de eerste twee cilinderlijnen op de markt, die deel uitmaken van de nieuwe cilinderfamilie. Opvallend aan de C300 en C500 is de nieuwe sleutelkop en de ASSA ABLOY branding.

ASSA ABLOY Entrance Systems presenteert: ASSA ABLOY e-maintenance

ASSA ABLOY e-maintenance™ is goed nieuws voor iedereen die de automatische deuren voor personenverkeer, alle typen industriële toepassingen en laad- en lossystemen van een faciliteit beheert.

ASSA ABLOY Code Handle; de slimme kruk met pincode

Het assortiment voor deuren bestaat uit een Code Handle op langschild en op rozet.

Hét zelfsluitende veiligheidsslot Nemef 4100 plus

Nemef brengt een nieuw SKG**® veiligheidsslot op de markt dat de voordeur automatisch op slot draait. Door een slimme zelfvergrendeling valt de nachtschoot direct in het slot en hoef je de deur nooit meer met de sleutel op slot te draaien. 

Deuren openen naar nog meer mogelijkheden

Op de vernieuwde website, assaabloyentrance.nl, zijn alle totaaloplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems makkelijk toegankelijk. Alle automatische deuren, industriële deuren

LIPS SMARTair Keypad: meervoudige verificatie is de sleutel

Achter het strakke design van het LIPS SMARTair™ beslag met pincode schuilt een uitgebreide beveiliging. De nieuwe smalstijl uitvoering is een aanvulling op het SMARTair™ toegangscontrole assortiment en werkt met pincode én pas.

LIPS SMARTair beslag: uitgebreide veiligheid in strak design

Achter het strakke design van het LIPS SMARTair™ beslag met pincode schuilt een uitgebreide beveiliging. De nieuwe smalstijl uitvoering is een aanvulling op het SMARTair™ toegangscontrole-assortiment en werkt met pincode én pas.

 

Nemef ENTR opent deuren met smartphone of afstandsbediening

Voortaan geen sleutels meer én de eigenaar bepaalt zelf wie, wanneer naar binnen mag, ook wanneer hij/zij niet thuis is. Het kan met Nemef ENTR!