Overzicht productnieuws

Voorkom geluidshinder door laagfrequent geluid

Lage tonen van transformatoren, industriële machines en HVAC-installaties zijn doorgaans moeilijk te bestrijden en leiden regelmatig tot hinder bij omwonenden.

DICE: geluidsisolerende omkasting voor warmtepompen en airco’s

De warmtepomp levert een belangrijke bijdrage aan de energietransitie. De buitenunit van de warmtepomp heeft echter één nadeel: de geluidsproductie.

Lamellen sieren gevel van nieuwbouw Luchtverkeersleiding Nederland

De veilige en efficiënte afhandeling van het vliegverkeer in Nederland wordt uitgevoerd door Luchtverkeersleiding Nederland, kortweg LVNL. Het hoofdkantoor van LVNL is gevestigd in Schiphol-Oost.

 

Beeldhouwen en dansen onder akoestische panelen bij Fluxus Zaandam

Sterke nagalm, veroorzaakt door reflecterend geluid op harde oppervlakken, is niet aangenaam wanneer je een taak verricht die veel van je aandacht vraagt. Zo werd het ook ervaren bij Fluxus, het centrum voor de kunsten in Zaandam.

Geluidsisolerende deuren voor het nieuwe Theater Zuidplein in Hart van Zuid

Centraal in Rotterdam-Zuid wordt al enige tijd hard gewerkt aan de grootschalige gebiedsontwikkeling Hart van Zuid, waar theater Zuidplein onderdeel van is.

Laagfrequent geluid leidt tot gebrom bij omwonenden

Na een verbouwing van het onderverdeelstation waarbij de oude 45MVA  66/22kV  transformatoren waren vervangen, die uit de periode 1962 – 1965 dateerden, bleken de vier nieuwe 30MVA 66/11kV transformatoren in hun nieuwe behuizing voor een nieuwe vo

Een warmtepomp is geweldig… totdat je hem hoort

De lucht-water warmtepomp levert een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van de energierekening, op een duurzame manier. De warmtepomp heeft één nadeel: de geluidsproductie.

Noise Shield geluidsisolatiepakket maakt einde aan geluidsoverlast

Noise Shield is een akoestisch ontkoppeld voorzetsysteem om de geluidwering van wanden en hellende daken te verbeteren. Door de hogere geluidwering wordt minder hinder ondervonden van buren- en buitenlawaai.

Merford stalen buitendeuren: complexe deuren kunnen ook mooi zijn

Wanneer men aan stalen buitendeuren denkt, ziet men vaak een robuuste, industriële deur voor zich.

Industrieel Eiffelgebouw in Maastricht getransformeerd tot hotel

Het oude, monumentale fabrieksgebouw van sanitairfabrikant Sphinx in Maastricht is getransformeerd in een complex voor wonen, werken, detailhandel en horeca.