Overzicht productnieuws

Industrieel Eiffelgebouw in Maastricht getransformeerd tot hotel

Het oude, monumentale fabrieksgebouw van sanitairfabrikant Sphinx in Maastricht is getransformeerd in een complex voor wonen, werken, detailhandel en horeca.

‘We streven naar een nóg hoger serviceniveau voor onze klanten’

Akoestifloor, Akoestiplex, Akoestiregel… Merford Acoustic Materials was per 1 september 2016 al de exclusieve dealer van de professionele Akoestikon geluidsisolerende systemen voor vloeren, wanden, daken en gevels.

Geluidsisolatieplaat exact op maat

Bitumen, gips, polyester, polyurethaan, vlokkenschuim… Merford Acoustic Materials levert geluidsisolatie- en geluidsabsorptieplaten in vele materialen en maten. Tot voor kort werd alles op maat gemaakt met een watersnijmachine.

Geluidsoverlast trafostation effectief verholpen

In het hart van Londen zorgden de transformatoren van een verdeelstation van elektriciteit voor geluidsoverlast bij omwonenden. Merford plaatste een akoestisch scherm voorzien van de door Sonobex ontwikkelde NoiseTrap® technologie.

Estethiek en akoestiek perfect in balans in Lumière Cinema Maastricht

Vanwege aanhoudende groei is Lumière Cinema in Maastricht in 2016 verhuisd naar de voormalige fabrieksgebouwen van sanitairproducent Sphinx.

Merford ontwikkelt oplossing tegen geluidsoverlast van warmtepompen

Eén van de veel toegepaste alternatieven voor de gasgestookte cv-ketel is de lucht-waterwarmtepomp. Deze warmtepomp heeft zowel een binnen- als een buitenunit. De laatste zorgt nogal eens voor geluidsoverlast.

'De regelgeving omtrent brandwerendheid staat een grote verandering te wachten'

Industriële deuren; belangrijke afsluitingen die panden beveiligen tegen inbraak en vandalisme. Maar hebben ook vaak een extra (geluids)isolerende functie.

Akoestikon geluidsisolerende profielsystemen van Merford voor vloer, wand, plafond, gevel en dak

De producten voldoen aan alle bouweisen en zijn gemakkelijk te monteren. De lichtgewicht constructies zijn een effectief middel om geluid te reduceren en hierbij de decibellen de baas te blijven.

Merford lanceert vernieuwde webshop voor akoestische oplossingen


Op de webshop worden vanuit verschillende toepassingsgebieden oplossingen voor geluidsproblemen aangeboden. Hiermee wordt de webshop Merfords enige online verkoopkanaal van akoestische materialen.

Merford zorgt voor comfortabele leefomgeving

Een geluidsreducerende omkasting van Merford Noise Control dempt het lawaai van deze machines en houdt zo de leefomgeving net zo comfortabel als voor de uitbreiding.