Overzicht productnieuws

Cellenglas: de enige beproefde isolatieoplossing voor warme zinken daken

Onlangs trok het gerenommeerde Belgische onderzoeksinstituut, het WTCB, aan de alarmbel over een aanzienlijke stijging van het aantal schadegevallen aan warme zinken daken. Schade ontstaan als gevolg van corrosie aan de onderzijde van het zink.

FOAMGLAS®, meer dan ooit uw partner voor duurzame projecten

Sustainability, schone energie, energie-efficiëntie, hernieuwbare bronnen, circulariteit, de Green Deal waarmee Europa tegen 2050 klimaatneutraal wil worden… Ook FOAMGLAS® is groener en toekomstgerichter dan ooit.

Nieuwe FOAMGLAS® binnenisolatie met keramische tegels of blauwe hardsteen

FOAMGLAS® onderscheidt zich van andere thermisch isolerende materialen door zijn totale ongevoeligheid voor zowel vocht als waterdamp.

Plat dak renoveren?

Een plat dak dat beschadigd of van mindere kwaliteit is, jaagt je energiefactuur de hoogte in. Met onze service FOAMGLAS® Roofscan onderzoeken we jouw platte dak en brengen we de toestand van de isolatie in kaart.

Hoe corona een groene golf in de stad veroorzaakt

Transformatie van leegstaande kantoren tot woonruimte is niet veroorzaakt door corona, maar daardoor wel relevanter geworden. Immers, we werken meer thuis en zullen dat in hogere mate dan voorheen ook blijven doen.

FOAMGLAS® -isolatie: warm aanbevolen!

Een brand kan desastreuze gevolgen hebben. Niet alleen sociaal, maar ook economisch en ecologisch.

Zonnepanelen plaatsen op een plat dak: bezint eer ge begint

Bedrijven en organisaties stellen ons dikwijls vragen over het plaatsen van zonnepanelen op platte daken. Onze tips:

 

FOAMGLAS® - dakisolatie voor intensief belaste daken

Platte daken hebben tegenwoordig een volwaardige plaats ingenomen in onze buitenruimte. Recreëren, water bufferen, parkeren, energie opwekken of voedsel verbouwen.

Na-isoleren met een nieuw buitengevelsysteem: snel, brandveilig en efficiënt geïsoleerd

Het bedrijf FOAMGLAS® lanceert een nieuw innovatief totaalsysteem waarmee snel, effectief, duurzaam en esthetisch kan worden gerenoveerd.