Overzicht productnieuws

Veilig het dak op met Roval-RoofGuard® dakrandbeveiliging

Onderscheid in kwaliteit is wat de Roval-RoofGuard® dakrandbeveiliging van Roval Aluminium kenmerkt.

Roval biedt talloze combinatiemogelijkheden met aluminium privacyschermen

Tot het assortiment gevelproducten van Roval Aluminium behoren de aluminium privacyschermen. De privacyschermen uit de PS-serie bestaan uit diverse varianten, zodat er voor vrijwel elke toepassing of omgeving wel een oplossing is.

Roval-RenoTrim®: slimme daktrim voor dakrenovatie

Het vervangen van oude dakranden door nieuwe heeft heel wat voeten in aarde. Niet alleen moet de oude dakrand worden verwijderd, maar ook de bitumen of kunststof daklaag moet vaak worden verwijderd.

Roval levert maatwerk in aluminium dagkanten

Roval Aluminium, totaalleverancier van aluminium bouwproducten, is toonaangevend in maatwerkoplossingen.

 

Snel en eenvoudig dakranden renoveren met RenoTrim® van Roval

Hebben aluminium dakranden hun beste tijd gehad, dan moeten ze worden vervangen. Althans, als er geen goed alternatief voorhanden is. De oude dakrand moet worden verwijderd en worden afgevoerd. En de nieuwe daktrim moet dan worden gemonteerd.

Aluminium dankbaar materiaal voor renovatie

Zeker in de renovatieprojecten is dat een pluspunt, omdat je veel meer te maken hebt met afwijkende maten dan in de gestandaardiseerde nieuwbouw. En dan wordt een maatwerkspecialist, zoals Roval Aluminium ingeschakeld.

Grote ontwerpvrijheid met aluminium dagkanten

Roval Aluminium is als totaalleverancier van aluminium bouwproducten, zoals waterslagen, muurafdeksystemen, balustersystemen, dakranden, muurroosters en lamellenwanden en dakrandbeveiligingssystemen toonaangevend maatwerkspecialist.

Aluminium geveldetaillering combineert duurzaamheid en functionaliteit met uitstraling

Als ontwikkelaar, producent en leverancier van aluminium bouwmaterialen is Roval Aluminium nauw betrokken bij geveldetaillering; daarnaast biedt Roval ook standaardgeveloplossingen, zoals waterslagen, muurroosters en lamellenwanden.

Duurzaam renoveren met aluminium

Het verduurzamen van woningen is in veel gemeenten en in regionale samenwerkingsverbanden speerpunt van het woningbeleid. Verduurzamen richt zich daarbij voor een belangrijk deel op het terugbrengen van het energieverbruik.

15 november: Architects meet architects

ICDuBo is het grootste centrum voor duurzaam bouwen in Nederland met een showroom van 2500 m2.  Het programma spitst zich toe op esthetische en duurzame aluminium bouwtoepassingen.