Overzicht productnieuws

Roval-RoofGuard® lichtgewicht dakrandbeveiliging voor platte daken

De veiligheidseisen voor het platte dak worden steeds strenger. En terecht, want veiligheid gaat boven alles. Ook voor het geringste onderhoud is veiligheid op het platte of lichthellende dak het credo.

Onuitputtelijke variatie aluminium dakranden

De vraag naar duurzame bouw-materialen is ongekend hoog. Dat komt onder meer door de energietransitie en de aandacht die er is voor duurzaam bouwen. Aluminium dakranden passen naadloos in dit beeld.

Meer mogelijk met aluminium dakrandafwerking

Om de overgang van gevel naar dak te bewerkstelligen moet er een randje op. Een zuiver functioneel motief. De tijden zijn veranderd.

 

Meer mogelijk met aluminium privacyschermen

Roval Aluminium heeft behalve een groot aanbod aluminium bouw-producten ook aluminium privacyschermen in het product-assortiment. Deze onderscheiden zich niet alleen door kwaliteit, maar ze zijn ook nog eens fraai om te zien.

 

Met de Roval-RoofGuard® veilig het dak op

Op het platte en lichthellende dak moeten voorzieningen worden getroffen om valgevaar te voorkomen. Dat kunnen permanente of tijdelijke oplossingen zijn.

De Roval Multi-Trim®: duurzame aluminium dakrand

Het vervangen van oude dakranden door nieuwe aluminium dakranden kan ingrijpend zijn. Niet alleen moet de bestaande dakrand worden verwijderd, maar ook de bitumen of kunststof daklaag moet vaak geheel of gedeeltelijk worden verwijderd.

Veilig het dak op met Roval-RoofGuard® dakrandbeveiliging

Onderscheid in kwaliteit is wat de Roval-RoofGuard® dakrandbeveiliging van Roval Aluminium kenmerkt.

Roval biedt talloze combinatiemogelijkheden met aluminium privacyschermen

Tot het assortiment gevelproducten van Roval Aluminium behoren de aluminium privacyschermen. De privacyschermen uit de PS-serie bestaan uit diverse varianten, zodat er voor vrijwel elke toepassing of omgeving wel een oplossing is.

Roval levert maatwerk in aluminium dagkanten

Roval Aluminium, totaalleverancier van aluminium bouwproducten, is toonaangevend in maatwerkoplossingen.

 

Aluminium dankbaar materiaal voor renovatie

Zeker in de renovatieprojecten is dat een pluspunt, omdat je veel meer te maken hebt met afwijkende maten dan in de gestandaardiseerde nieuwbouw. En dan wordt een maatwerkspecialist, zoals Roval Aluminium ingeschakeld.