Overzicht productnieuws

Het gemak voor de installateur is na 20 jaar nog steeds de kracht

Het jaar 2001 ligt alweer 20 jaar achter ons. Wikipedia ging van start. De Twin Towers gingen neer. En de Toren van Pisa ging na 11 jaar renovatie weer open voor publiek.

Levensduur led lampjes van onze ESKALED armaturen

Daardoor behalen onze ESKALED armaturen een L90 B10 waarde van meer dan 100.000 uur!

 

BIM tools van Saval voor brandveiligheid

Steeds meer architecten en installateurs gaan werken met BIM. De vraag naar ondersteuning vanuit fabrikanten met betrekking tot BIM groeit.

Saval brengt fluorvrije schuimblusser op de markt

Schuimblussers zijn onmisbaar. Met 6 liter schuim kun je namelijk een brand blussen waar de brandweer maar liefst 25 liter water voor nodig heeft.

Theater De Tamboer in Hoogeveen krijgt noodverlichting in zwarte uitvoering

Noodverlichting in grote zalen is essentieel om in het geval van nood de dichtstbijzijnde vluchtroute of uitgang te vinden. Wel is het belangrijk dat de verlichting zelf niet afleidt bij een voorstelling.

Geautomatiseerde brandveiligheid tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Saval levert een scala aan automatische branddetectie- en blussystemen die zeer eenvoudig gemonteerd kunnen worden in afgesloten ruimten tot 24m³.

ONZE AANPAK VOOR DE EERSTE 15 MINUTEN BIJ BRAND

Optimale (brand)veiligheid bestaat volgens ons altijd uit de juiste balans tussen de onderdelen Interventie, Installatie en Instructie, met jou als middelpunt.

Eskaled energiezuinige noodverlichting

Gemiddeld verbruikt een noodverlichtingsarmatuur met TL lamp 131 kilowattuur per jaar. Daarom is het direct lonend om bij groot onderhoud de oude armaturen te vervangen door nieuwe energiezuinige ESKALED armaturen.

 

Legionellarisico verkleind door extra brandslanghaspelverzegeling

In het kader van de legionella preventie moeten gebouweigenaren ervoor zorgen dat brandslanghaspels alleen gebruikt worden bij brand, en niet om de planten water te geven, de auto te wassen enz.

BIM by Saval

Deze technische productinformatie / specificaties van onze brandveiligheidsproducten voor BIM projecten is nu kosteloos beschikbaar via de link onderaan dit nieuwsartikel.