Overzicht productnieuws

Solarlux Avalis: de eyecatcher van de woning

De huidige architectuur stelt hoge eisen aan esthetica en individuele ontwerpvrijheid. Natuurlijk daglicht en ventilatie spelen een steeds prominentere rol en het ´less is more´ principe blijft onverminderd van kracht.

Glazen vouwwand als tweede huid

Maar met een combinatie van de juiste elementen is dit echter een beproefd concept. De glazen vouwwanden van Solarlux fungeren daarbij als een tweede huid voor het gebouw.

 

Wonen in het centrum

De Solarlux balkonbeglazing is in veel opzichten een voordeel voor het gebouw: het absorbeert stads- en verkeersgeluiden, biedt een onbeperkt uitzicht op de omgeving en is flexibel te openen voor extra wooncomfort.  

 

Solarlux - kwaliteit als kernwaarde...

´Made in Germany´ is een label dat gelijk staat aan topkwaliteit. Als Duits productiebedrijf van glazen vouwwanden, serredaken en balkonbeglazing streeft Solarlux continu naar de beste prestatie van haar producten.

Solarlux geeft ideeën de ruimte op beurs BAU in München

Op de grote internationale beurs BAU in München toonde Solarlux haar innovaties met als thema ´Ideeën ruimte geven´.

Innovatief vouwwandenconcept Solarlux

Het nieuwe vouwwandenconcept van Solarlux zorgt voor een unieke woonbeleving. De royale openingsmogelijkheden bieden een maximale verbinding met buiten.

Flexibele glazen gevels van Solarlux

Solarlux is specialist op het gebied van transparante geveloplossingen en streeft continu naar de meest geavanceerde, multifunctionele oplossingen passend bij de wensen van de opdrachtgever.

Nieuw: terrasoverkapping SDL Acubis van Solarlux

Slanke profielen en maximale transparantie: de nieuwe SDL Acubis met plat dak is een verdere uitbreiding van het productportfolio van Solarlux voor het overkappen van het terras.

 

Openheid en transparantie met de glas-vouwwand van Solarlux

Met deze filosofie overtuigt Solarlux al ruim 30 jaar de gevelbranche. Een Duits familiebedrijf met passie voor openheid en transparantie.

Ruimte creëren of ruimten scheiden met transparante vouwwanden

Met enkele simpele handelingen is de gewenste scheiding of een volledige opening te maken.