Overzicht productnieuws

Storax Linarte verticale aluminium gevelbekleding

Met Renson Linarte kunnen gevels of geveldelen afgewerkt worden tot een strak geheel met verticale profielen in verschillende uitvoeringen: zowel binnen als buiten.

Storax leverancier van afbouwmaterialen, óók voor daken

Met de recente toevoegingen van lichtkoepels en dakdoorvoeren wordt het assortiment van Storax steeds groter op het gebied van afbouwproducten voor daken.

 

Bio Science Park Oegstgeest

Storax mocht in opdracht van Dura Vermeer Bouw Zuid-West een prachtige bijdrage leveren aan de gevel van dit nieuwe kantoorpand en laboratorium op het Bio Science Park in Oegstgeest.

 

Storax maatwerk balkonhekken – project “De Beukenhorst”

Het complex telt 15 verdiepingen met 60 appartementen. 40 van deze apparte-menten worden verhuurd door de woningstichting, zogenaamde sociale huurwoningen. De andere 20 apparte-menten werden door ZINN gerealiseerd.

6 redenen om voor polycarbonaat lichtkoepels te kiezen

Storax BV is al meer dan 40 jaar uw leverancier voor een breed scala aan luiken zoals o.a.: vloerluiken, dakluiken, wandluiken, explosieluiken en vluchtluiken. Onlangs is het assortiment nog verder uitgebreid met Skylux lichtkoepels.

 

Tot 40% meer daglicht met Skylux!

Storax BV is al meer dan 40 jaar uw leverancier voor een breed scala aan luiken zoals o.a.: vloerluiken, dakluiken, wandluiken, explosieluiken en vluchtluiken.

 

Monteren, inschuiven en afdekken. Dat is alles!

Het Franse balkonsysteem SKYFORCE werd al eerder geïntroduceerd voor montage op het kozijn.

Om nog beter te kunnen voldoen aan de vraag uit de markt is SKYFORCE nu ook beschikbaar voor montage in de neggekanten.

Storax levert het best geïsoleerde dakluik op de markt

Storax b.v. biedt met DEMAXX een dakluik met de hoogste Rc-waarde op de Nederlandse markt van maar liefst 6.3 m²K/W.

Waterwerende ventilatieroosters of lamellenwanden

Storax levert Renson ventilatieroosters en lamellenwanden die zijn voorzien van een gepatenteerd waterwerend systeem dat getest is door HEVAC (klasse A2 tot 3,0 m/s).

Trapneuzen met LED verlichting voor verduisterde ruimtes

Storax trapneuzen met LED verlichting zijn ideaal voor verduisterde ruimtes zoals bijvoorbeeld bioscopen, theaters of discotheken.