Overzicht productnieuws

Nieuw: daglichtdimmer op zonne-energie

Solatube® introduceert een nieuwe manier voor het dimmen van daglicht. De elektrische daglichtdimmer werkt nu volledig op zonne-energie. Hierdoor is de dimmer geheel draadloos te monteren.

Nog meer opbrengst uit jouw dak!

Het opwekken van zonne-energie door middel van zonnepanelen is tegenwoordig een populair item. Misschien heb je al zonnepanelen op je dak of denk je na over het plaatsen van een zonneboiler.

De traditionele koekoek opnieuw uitgevonden

De Lucernario aerante INOX kan zowel bij nieuwbouw als bij een renovatie van het terras of de stoep geïnstalleerd worden. Ook ideaal voor toepassing in de tuin!

 

Drie redenen waarom daglicht in je woning belangrijk is

Huizen met veel daglicht zijn niet voor niets populair. Mensen voelen zich beter in lichte ruimtes. Een zolderkamer met veel natuurlijk lichtinval is een perfecte hobbykamer.

Daglicht onder uw sandwichpanelen?

De dakdoorvoeren van Solatube® sluiten naadloos aan op elk merk sandwichpaneel.

Thuiswerken: in de basis op orde, maar hoe zit het met het licht?

Flexibel zijn met thuiswerken wordt steeds belangrijker waarbij de juiste inrichting van je thuiswerkplek cruciaal is. Vast nog niet aan gedacht, maar de verlichting thuis is vaak heel anders dan op kantoor.

Dé energierenovatie van een bedrijfshal

Wat zijn de laatste inzichten om hallen integraal aan te pakken? Welke opties zijn er om een hal aardgasvrij te verwarmen en hoe wordt het dakoppervlak maximaal benut?

De nieuwe manier om daglicht te dimmen

De elektrische daglichtdimmer werkt nu volledig op zonne-energie. Hierdoor is de dimmer geheel draadloos te monteren. Dit systeem is een esthetisch verantwoorde en duurzame keus. Daglicht is het enige wat u nodig heeft!

 

Solatube brengt daglicht in huis zonder dat er warmte binnenkomt

De daglichtsystemen van Solatube brengen daglicht op elke denkbare plek onder het dak.

 

De Solatube filtert door specifieke UV filters de zonnewarmte en schadelijke UV-straling uit het daglicht.

 

Daglicht in het klaslokaal verbetert de leerprestatie

Leerlingen in lichte klaslokalen halen hogere cijfers en kunnen zich beter concentreren. Natuurlijk licht helpt bij de aanmaak van endorfine, waardoor mensen zich energieker en productiever voelen.