Overzicht productnieuws

Veilige en toegankelijke galerijvloeren

Daar zijn gelukkig veel oplossingen voor. Technische innovaties helpen bewoners bijvoorbeeld in het huishouden of brengen hen eenvoudig in contact met hulpverleners. Maar toegankelijkheid en comfort begint al bij de deur naar de woning.

De juiste bescherming voor balkonvloeren

Het gaat dan niet alleen om energetische verbeteringen, maar ook om de constructieve veiligheid van een complex en het eventuele herstel hiervan.

Een persoonlijk en uniek vloerdesign

Een duurzame vloer, maar dan met een tegelpatroon, logo, persoonlijke tekst of een ander creatief accent?

Woonstichting De Key renoveert polyester dakkapellen in Zandvoort

Woonstichting De Key is een actief bouwende woningcorporatie met 37.000 verhuureenheden in Amsterdam, Diemen en Zandvoort.

Triflex realiseert kleurrijk fietsparkeerdak Coffee and Bikes

Door de komst van een nieuw onderwijsgebouw op de campus van de TU Delft, het Teaching Lab en ontwikkelingen binnen de faculteit Industrieel Ontwerpen (IO), ontstond de behoefte aan meer parkeercapaciteit voor fietsen.

Kunstpaviljoen straalt weer dankzij Triflex dakafwerking

Jarenlang werden er verzamelde kunstwerken geëxposeerd in een prachtig groene omgeving (Wijlre). In 2001 werd deze locatie uitgebreid met de komst van een architectonisch kunstpaviljoen.

Weersinvloeden en vuil krijgen geen vat op vloer dakterras The Links Valley

The Links Valley in Ermelo is de eerste golfbaan van Europa die in twee richtingen bespeelbaar is. De nieuwe brasserie van deze ‘reversible’ golfbaan heeft een buitengelegen terras.

Fraaie en veilige afwerking iconisch hotel

De balkons en galerijen van het Grand Hotel Amrâth Kurhaus waren nodig toe aan een opknapbeurt.

 

Opfrisbeurt voor dakafwerking woningcorporatie Vidomes

Het dak van het kantoor van woningcorporatie Vidomes in Delft is prachtig glooiend. De dakbedekking was echter hard aan vervanging toe.

Van gevangenis naar ontmoetingscentrum | Blokhuispoort Leeuwarden

Na diverse renovaties en bestemmingen is Blokhuispoort omgetoverd tot een ontmoetingsplaats. Van bibliotheek tot een kapper, in de voormalige gevangenis is een divers aanbod aan zakelijke, commerciële en culturele doeleinden te vinden.