Overzicht productnieuws

Broek uit voor een beter klimaat

In de hoek van zowat elke kledingkast ligt het juiste materiaal waarmee je een bijdrage kunt leveren aan een betere leefomgeving.

Natuurlijke houtvezelisolatie zorgt voor fris binnenklimaat

Heeft u ook last van hoge binnentemperaturen in uw woning tijdens de warme zomermaanden? Dan heeft de hitte u waarschijnlijk al enkele slapeloze nachten bezorgd.

Let extra op jouw veiligheid bij het plaatsen van zonnepanelen!

Een plat dak uitrusten met zonnepanelen? Zeker doen, maar denk ook aan de veiligheid. Bij het ontwerp, nog voor de plaatsing, moet je al nadenken over het juiste veiligheidssysteem.

Niet betreden ivm onderhoud!!!

Wanneer de galerij van uw complex aan onderhoud toe is, is het van belang dat de renovatieperiode zo kort mogelijk duurt. SOPREMA biedt met de producten van ALSAN dè oplossing. Vloeibare waterdichtingssystemen op basis van PMMA kunststofharsen.

Soprema @ Energiebeurs: de juiste isolatie doet energierekening dalen

Dit jaar neemt SOPREMA voor het eerst deel aan de Energiebeurs in de

Waarom kiezen architecten voor koperen daken?

Daardoor hebben veel beroemde gebouwen een koperen dak – en het mooie materiaal draagt flink bij aan de esthetische waarde van het bouwwerk.

 

‘Een kwaliteitsproduct verdient een perfecte verwerking’

Zijn de producten van een goede kwaliteit maar de verwerking wordt slecht uitgevoerd dan is er kans op lekkage. Maar andersom geldt natuurlijk precies hetzelfde. Een goede dakdekker kan zelfs met een minder product een dak waterdicht maken. 

KOMO® certificering voor veiligheid op platte daken

 Moeten de veiligheidsvoorzieningen op het dak volgens de veiligheidsrichtlijnen aangebracht worden? Vindt u het lastig om zo’n project op te pakken? Of wilt u liever niet verantwoordelijk zijn voor een veiligheidsproject?

Experts in veilig werken op hoogte

De gevolgen van een dergelijk bedrijfsongeval zijn enorm, soms zelfs met dodelijke afloop.

SOPREMA opent nieuw state-of-the-art opleidingscentrum “CLUB EXPERT”

Het trainingscentrum voor heel Noord-West Europa werd officieel geopend in het bijzijn van Pierre-Etienne Bindschedler (de achterkleinzoon van de oprichter en huidige eigenaar van SOPREMA), CEO SOPREMA North-West Europe Leo Hoekstra en commercieel