Overzicht productnieuws

Nieuw virtueel Daglicht Advies Centrum voor consumenten en professionals

Voortaan kan iedereen vanaf kantoor of huis de nieuwste producten van VELUX bekijken in het virtuele VELUX Daglicht Advies Centrum.

VELUX Step-oplossing wint Red Dot Award voor uitmuntende ontwerpkwaliteit

Daarmee is de VELUX Groep een van de winnaars van de meest prestigieuze ontwerpwedstrijd ter wereld.

 

Zoek een goede balans tussen duurzaamheid en gezondheid van gebouwen en hun gebruikers

Maar hoe kun je hierbij een natuurlijke balans vinden tussen het reduceren van energieverbruik en het bevorderen van gezond wooncomfort?

 

Zonwering belangrijk in strijd tegen oververhitting woning

De zomer is in aantocht en met de oplopende temperaturen stijgt ook de kans op oververhitting van je woning. In deze tijd waarin we veel thuiswerken, is dat een belangrijk aandachtspunt.

 

Breng de natuur naar binnen met een uitklapbaar balkon

Een prachtig appartement of loft hebben met een mooi uitzicht, volop daglicht en ruimte, maar toch jaloers zijn op vrienden of familie die een grote tuin of fijn balkon hebben. Haal dan buiten naar binnen en creëer een inpandig balkon.

Nieuwe integratie VELUX dakramen in Viridian Solar indakzonnepanelensysteem

Viridian Solar heeft in samenwerking met de productontwikkelaars van de VELUX Groep een gootstukkenpakket ontwikkeld die naadloos aansluit op de VELUX Solar Integrator.

Domotica - de toekomst voor een gezond binnenklimaat

Ons leven wordt tegenwoordig op allerlei manieren makkelijker gemaakt door technische systemen, digitale tools en apps. Ook gebouwen worden steeds meer zelfdenkend en zelfsturend.

Ontdek het nieuwe VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam

VELUX introduceert een innovatief nieuw dakraam dat drie dakramen in één frame combineert. Het unieke, eigentijdse ontwerp met extra slanke profielen biedt vrij uitzicht en laat 23% meer natuurlijk licht binnen voor maximaal wooncomfort.

Duurzaamheid moet in balans zijn met gezond binnenklimaat

Misschien sta je er niet elke dag bij stil, maar voor een gezond leven is blootstelling aan voldoende daglicht en gezonde lucht belangrijk. Hierdoor voel je je energieker, krijg je een positief humeur en verbetert je slaap- en waakritme.

VELUX ACTIVE with NETATMO nu te bedienen met Google Home

Het smarthome-systeem VELUX ACTIVE with NETATMO is vanaf nu aan te sturen via Google Assistant. Hierdoor is VELUX ACTIVE zichtbaar in de Google Home-app en kan het eenvoudig via spraakopdrachten aan Google Home worden bediend.