Overzicht productnieuws

Breng de natuur naar binnen met een uitklapbaar balkon

Een prachtig appartement of loft hebben met een mooi uitzicht, volop daglicht en ruimte, maar toch jaloers zijn op vrienden of familie die een grote tuin of fijn balkon hebben. Haal dan buiten naar binnen en creëer een inpandig balkon.

Domotica - de toekomst voor een gezond binnenklimaat

Ons leven wordt tegenwoordig op allerlei manieren makkelijker gemaakt door technische systemen, digitale tools en apps. Ook gebouwen worden steeds meer zelfdenkend en zelfsturend.

VELUX lanceert dakraam voor hoge inbouw

Voor het creëren van een gezond en prettig binnenklimaat is het belangrijk om dakramen zo te positioneren dat er voldoende daglicht binnenkomt en ze regelmatig geopend kunnen worden om frisse lucht binnen te laten.

De VELUX Groep zet volgende stap naar 100% groene stroom door samenwerking met Schneider Electric

Schneider Electric en de VELUX Groep kondigen een partnerschap aan voor de inkoop van duurzame energie.

Gezond wonen gecombineerd met energiezuinigheid, circulariteit en levensloopbestendigheid

Bouw●Novum realiseert prijsvriendelijke sociale woningen waarbij energiezuinigheid, circulariteit, levensloopbestendigheid en duurzaamheid in een integraal bouwproces samenkomen.

De VELUX Groep sluit zich aan bij RE100 en Business for Nature

De VELUX Groep heeft zich aangesloten bij RE100 en Business for Nature.

Zoek een goede balans tussen duurzaamheid en gezondheid van gebouwen en hun gebruikers

Maar hoe kun je hierbij een natuurlijke balans vinden tussen het reduceren van energieverbruik en het bevorderen van gezond wooncomfort?

 

De VELUX Groep werkt samen met WWF om ‘Levenslang CO2 Neutraal’ te worden

Door het beschermen en herstellen van bossen wordt in totaal 5,6 miljoen ton aan CO2, die sinds de oprichting in 1941 wereldwijd is uitgestoten, vastgelegd.

 

Energiezuinig bouwen verhoogt kans op oververhitting woning

Het blijft de komende dagen warm in ons land. De temperatuur loopt op en daarmee stijgt ook de kans op oververhitting van de woning. Dit kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Effectieve warmtewering en verduistering in modern design

De nieuwe elektrisch bedienbare VELUX INTEGRA® verduisterende buitenzonweringen (type SSS) combineren effectieve warmtewering met verduistering.