Overzicht productnieuws

Ontdek het nieuwe VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam

VELUX introduceert een innovatief nieuw dakraam dat drie dakramen in één frame combineert. Het unieke, eigentijdse ontwerp met extra slanke profielen biedt vrij uitzicht en laat 23% meer natuurlijk licht binnen voor maximaal wooncomfort.

Duurzaamheid moet in balans zijn met gezond binnenklimaat

Misschien sta je er niet elke dag bij stil, maar voor een gezond leven is blootstelling aan voldoende daglicht en gezonde lucht belangrijk. Hierdoor voel je je energieker, krijg je een positief humeur en verbetert je slaap- en waakritme.

VELUX ACTIVE with NETATMO nu te bedienen met Google Home

Het smarthome-systeem VELUX ACTIVE with NETATMO is vanaf nu aan te sturen via Google Assistant. Hierdoor is VELUX ACTIVE zichtbaar in de Google Home-app en kan het eenvoudig via spraakopdrachten aan Google Home worden bediend.

 

Eén op drie kinderen groeit op in ongezonde woning

Eén op de drie kinderen in Nederland leeft in een ongezonde woning, waar sprake is van vocht en schimmel, donkere ruimtes, geluidsoverlast of lage temperaturen.

Automatische natuurlijke ventilatie met zonwering houdt woningen comfortabel en gezond

Klimaatverandering en energiebesparende maatregelen zoals goede isolatie van woningen spelen een belangrijke rol bij oplopende temperaturen in huis.

Last van de warmte? Zo houd je je huis koel!

Met aanhoudende hoge zomertemperaturen kan het ook in huis onprettig worden. Naast klimaatverandering spelen ook energiebesparende maatregelingen als woningisolatie hierbij een belangrijke rol.

VELUX Nederland lanceert digitale meerwerkoptietool

Speciaal voor projectontwikkelaars en aannemers heeft VELUX Nederland een digitale meerwerkoptietool ontwikkeld. De tool toont toekomstige bewoners van nieuwbouwwoningen op een visuele manier de verschillende daglichtmogelijkheden.

VELUX Zolderkamer-alarm in Weeronline app

Als launching partner van de nieuwe Zonnegrafiek binnen de populaire app van Weeronline, ontwikkelde VELUX Nederland in samenwerking met MediaScience het Zolderkamer-alarm.

VELUX lanceert collectie verduisterende rolgordijnen ‘Colour by You’

De VELUX Groep lanceert de nieuwe Colour by You collectie: een nieuwe lijn van verduisterende rolgordijnen met keuze uit maar liefst 1.800 verschillende kleuren.

Nieuwe VELUX Solar Integrator integreert dakramen in zonnepaneeldaken

Het nieuwe gootstuksysteem VELUX Solar Integrator zorgt voor een naadloze integratie tussen VELUX dakramen en een geselecteerd aantal indak zonnepaneelsystemen.