Overzicht productnieuws

Parkeerdaken zijn efficiënte oplossing voor Westfort

Westfort Vleesproducten bouwde onlangs in IJsselstein, zo’n 5 jaar na haar ingebruikname van een nieuwe slachterij, een uitbreiding van zo’n 40.000 vierkante meter. Parkeren gebeurt op beide complexen op het dak.

Dreen®Nxt: de nieuwe generatie dakbestratingssystemen

Dreen®Nxt is de doorontwikkelde versie van de befaamde Dreentegel® van dakspecialist Zoontjens. Dreen®Nxt is een upgrade in duurzaamheid, prestaties én uiterlijk.

Trapsgewijze dakterrassen op Marquise

Het ontwerp van architectenbureau Rijnboutt voor het appartementen-complex is ‘getrapt’ en ingegeven door de locatie zelf.

Whitepaper: Het platte dak biedt uitzicht op morgen

Want aan het begrip duurzaamheid is geen ontkomen meer aan.

 

Ophoging balkonvloer voor betere toegankelijkheid

Volgens de CBS Bevolkingsprognose waren er in 2012 nog 2,7 miljoen 65-plussers, in 2040 zullen dat er 4,8 miljoen zijn. De samenleving vergrijst en de zorg staat onder druk. We zullen steeds langer zelfstandig thuis moeten blijven wonen.

Het belang van een goede buitenruimte

Maar in tijden dat je verzocht wordt zoveel mogelijk thuis te blijven, is dat niet voor iedereen mogelijk. Een buitenruimte bij woningen speelt hierbij een belangrijke rol.

Dreen® Ceramica: keramische tegels voor dakterrassen

Lichtgewicht, sterk en stijlvol. Dreen®Ceramica is het luxe tegelsysteem van keramiek voor dakterrassen. Nu ook in groot formaat!

Nieuwe formaten en kleuren voor Dreen®Ceramica van Zoontjens

Dreen®Ceramica van Zoontjens geeft dakterrassen een moderne strakke uitstraling. Doordat de tegels lichtgewicht zijn, zijn ze ook zeer geschikt voor de renovatie van dakterrassen of galerijen.

 

Zoontjens biedt oplossing voor galerijvloeren Hilversumse flats

Ruime woningen, een fijne locatie en een prachtig uitzicht. Dit kenmerkt de twee markante flatgebouwen aan de Zeverijnstraat in Hilversum. Bewoners wonen hier met plezier.